BIVŠI SUPRUŽNICI ZAKAZALI VJENČANJE

0
5

Prije osam mjeseci okončali su građanski brak u Zrenjaninu, ali nisu poništili crkveni, tako da su i dalje vjenčani pred Bogom, a tako će i ostati.
Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović riješili su da se ponovo vjenčaju.

Bivši supružnici su opet u vezi i već su zakazali drugo vjenčanje za početak juna u Las Vegasu, kada će zajedno biti na turneji po Americi.

Zbog pjevačeve prevare sa Lunom Đogani u “Zadruzi 1” Kija i Sloba su se razveli, pa pomirili, ali i dalje kriju vezu.

Kija je zbog Slobe nedavno ostavila dečka, s kojim je bila nekoliko mjeseci. Otkad su zajedno u žiriju “Pinkovih zvezda”, proradile su im stare emocije i pomirili su se. Doduše, oni su se poslije “Zadruge” u nekoliko navrata mirili i raskidali, ali ovog puta je to definitivno. Dogovorili su se da se u junu, kada budu na turneji po Americi, ponovo vjenčaju. Oni su već zakazali vjenčanje u Las Vegasu, kom će prisustvovati sam njihovi kumovi”, otkriva izvor blizak paru.

Pobjedica “Zadruge” i pjevač su oduvijek željeli da sudbonosno “da” kažu u gradu neprestane zabave i kocke.
Još dok su se zabavljali, pričali su kako bi bilo lijepo da se uzmu u Las Vegasu. Zbog toga što je Sloba prevario Kiju sa Lunom u rijalitiju, ali i zbog ostrašćenih fanova, za sada kriju da će se vjenčati. Nisu spremni da se bore sa pritiskom okoline i javnosti. Samo njihov najbliži krug prijatelja zna za to. Njih dvoje su se razveli prije osam mjeseci u Zrenjaninu, ali nisu poništili crkveni brak, tako da su i dalje vjenčani pred Bogom, a tako će i ostati”, ističe izvor.

Dobro obavješten izvor dodaje da će Kijin i Slobin brak biti validan i u Srbiji.

Brakovi sklopljeni u Las Vegasu priznati su kod nas. Potrebno je samo da donesu dokumenta iz Amerike kod matičara u Srbiju. On će im zatim izdati izvod iz matične knjige vjenčanih”, objašnjava izvor.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI