Bivši muž Dare Bubamare progovorio o njihovom braku

Bivši suprug Dare Bubamare prvi put je javno progovorio o njihovom trenutnom odnosu, kako su izgledale posljednje godine u braku i još mnogo toga. Milan Kesić istakao je da je i dalje u dobrim odnosima sa majkom njihovog djeteta.

– Među prvima sam saznao kad je Dara počela da se zabavlja sa sadašnjim dečkom, ona mi je to rekla. Nisam ga upoznao, ali nemam ništa protiv da se i to dogodi. I ja imam djevojku, Marija se zove. Upoznali smo se preko prijatelja, već dugo smo zajedno, mnogo prije nego što je Dara našla dečka. Dara je mnogo pozitivna osoba, predivna i poštena – kaže Milan.

Bivši suprug popularne pjevačice pokušao je da objasni kakav je bio njihov odnos tokom cijelog braka.

– Dara i ja se poznajemo 12 godina, bili smo i ostali najbolji prijatelji. Malo je teško da vam objasnim taj naš odnos, dosta je specifičan. Prava istina je da Dara i ja nikada nismo bili u pravom braku, uglavnom se naš odnos zasnivao na prijateljstvu i poštovanju. Postojala je i strast među nama, tada je Dara ostala u drugom stanju, pa smo se onda vjenčali. Međutim, posljednje dvije i po godine braka nismo imali ništa, ali nismo htjeli da se razvedemo zbog djeteta. Spavali smo u odvojenim sobama. Ona je, kao i svaka žena, morala da izlazi, da upozna nekoga. Meni to nije smetalo, poštovao sam svaku njenu odluku – istakao je Milan.

Darin bivši suprug sve je prepisao svom sinu Kosti, a između ostalog, Kosta je dobio tri stana u Beogradu, plac na Fruškoj gori i nekoliko nekretnina u Parizu. I pored toga, Dara nikada ništa nije tražila od bivšeg supruga.

– Nikad ništa nije tražila, jer dovoljno zarađuje. Tačno je i da joj pomažem da dobije francusko državljanstvo. Imala je prvo na 10 godina, to je isteklo i sad radimo papire da ga dobije za stalno – kaže Kesić.

AUTOR: Pink M

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI