Bio je zvezda “Granda”, Saša Popović ga izbacio iz svoje produkcije, a evo šta radi danas! FOTO

Pjevač Renato Henc proslavio se učešćem u trećoj sezoni muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a u kojoj je uspio da dođe do finala.
Renato je sa još desetak finalista potpisao ugovor sa “Grand” produkcijom, što je značilo da procenat od zarade od njegovih nastupa ide “Grandu”. Međutim, Renato je napravio jedan potez koji gaje koštao ostanka u ovoj produkciji.

Naime, on je imao nastup koji nije prijavio “Grand” nakon čega je Saša Popović sa njim prekinuo saradnju.

– Imao sam nastup koji nisam prijavio Saši i Žiki Jakšiću, a oni su saznali. Ugovor koji ’Zvezda Granda’ potpiše sa ovom kućom striktni su i bespogovorni, a ja se u ovom slučaju nisam pridržavao tih odredbi“, priznao je Renato i dodao:
– Rekao sam mu da moram da radim kako bih prehranio svoju četvoročlanu porodicu i da mi taj ugovor koji imam sa ’Grandom’ samo otežava posao. Znam šta je šou-biznis i na čemu on i Žika insistiraju, ali ja sam narodski pjevač i jedino što u životu znam da radim jeste da pjevam. “Snalažljiv si ti, ne bojim se ja za tebe”, rekao mi je Saša, a i sam znam da sam iskusan pjevač. Ali, ko zna, možda me nekad u budućnosti ponovo vidite u ’Grandu’. Do tada ću pjevati svakom ko me bude pozvao! – izjavio je Henc za jedan dnevni list 2010. godine.

https://www.instagram.com/p/Bxk-sr9oel2/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BsEROBHBnL3/?utm_source=ig_embed
Nakon ovog skandala Renato je nastavio da se bavi pjevanjem. Izdao je dva albuma, jedan za “City records”, a drugi za “PGP RTS”. U posljednje vrijeme ga slabo viđamo u medijima, ali je aktivan “na terenu”. Druži se sa publikom na koncertima i svirkama, a u privatnom životu je posvećen porodici.

https://www.instagram.com/p/BriKrlwhfk5/?utm_source=ig_embed

Kao što možete da vidite na fotografijama, Renato se nije mnogo promijenio od vremena kada je bio zvezda “Granda”.

(Pulsonline)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI