Biljana Sečivanović bez dlake na jeziku o Karleuši: „Svako ima pravo da bira način života“ (VIDEO)

Biljana Sečivanović ne voli zimu, pa će slobodno vrijeme nakon praznika iskoristiti da otputuje u toplije krajeve.

Ona i njen suprug uvijek biraju neku egzotičnu destinaciju, odakle vrelim slikama zapale sve društvene mreže. Biljana kaže da ovog puta neće biti slika u kupaćem kostimu, ali će podijeliti slike iz ribolova.

-Neće biti fotografija u kupaćem, sada će biti sa pecanja. Upecaću ribu, pa ću onda podijeliti sliku sa ribom obučena, ne u kupaćem – rekla je pjevačica.

Kako je njena kolegica Jelena Karleuša na društvenim mrežama kritikovala kolege koji se bave lovom, zanimalo nas je da li i Biljana strahuje od njene reakcije ukoliko podijeli sliku iz ribolova.
-Stvarno ne vidim ništa loše u ribolovu, prvo to može da bude i spotrski ribolov. Uhvatiš ribu, slikaš se i vratiš je u more. Moram priznati i da su ribe ukusne i zdrave za jelo, ne bih se ja raspravljala. Svako ima pravo da bira način iskrane, i neka to zastupa. Shvatila bih da zastupa kada su u pitanju predmeti od krzna i životnje koje su pred izumiranjem. Mislim da i ona sama da nema šta da jede ne bi izabrala baš da umre od gladi – dodaje Biljana.

Nakon ove izjave na pomolu je izgleda novi estradni rad, a kako Biljana gleda na to i da li očekuje Jeleninu reakciju poslije ove izjave.

-Ne želim u rat zaista, ovo je samo neko moje mišljenje. Niti je prozivam, niti bilo šta. Svako ima svoj način života, obalečnja ishrane – kazala je pjevačica za Grand.

(Grand.nova)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI