Bijesna Marija Šerifović napustila scenu Zvezda Granda: U šoku jer nije pobijedio njen favorit Armin Dedić!

Bh. javnost je zajedno sa Marijom Šerifović dijelila šok i nevjericu kada se tokom finalne večeri Zvezda Granda dogodio veliki preokret. Naime, prva polovina tajanstvenih članova žirija je maksimalnih 12 poena davala uglavnom Arminu Dediću da bi na kraju maksimalnu ocjenu svi počeli da uručuju Aleksi Peroviću.

Krajnji ishod je bio takav da je Aleksa Perović odnio pobjedu po glasovima žirija.

Čekali su se samo glasovi publike! Kamera je uspjela snimiti momenat dok Marija Šerifović iščekuje proglašenja pobjednika, budući da je na kraju zajedno sa Makedoncem Risteom Risteskim ostao njen favorit Armin Dedić.

Šok za šokom

Sama završnica Zvezda Granda je predstavljala šok po većinu bh. javnosti, ali i Mariju Šerifović kada je voditelj izgovorio ime pobjednika po SMS glasovima. Riste Risteski je odnio pobjedu sa 76 226 glasova, dok je Armin Dedić sa 66 714 glasova završio na drugom mjestu.

Marija je bila vidno razočarana ovim ishodom, pa je za razliku od ostalih članova žirija, samo na kratko došla na scenu kako bi čestitala Makedoncu na pobjedi, a potom je brže bolje istu napustila. Da li je više razočarana zbog glasova žirija ili SMS poruka, vjerovatno će otkriti u narednom periodu.

Ekskluziva.ba

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI