Barani će Novu godinu dočekati uz Harisa Džinovića

Opština Bar i Turistička organizacija Bar i ove godine najavljuju dobar provod tokom novogodišnjih praznika. Trg Vladimira i Kosare će opet biti mjesto dobrog raspoloženja i kvalitetne zabave za sve generacije. Domaćini su se potrudili da pripreme kvalitetan i raznovrstan program, a u fokusu ostaju i dalje veliki koncerti.
Novoj godini se uvijek najviše obraduju najmlađi, pa je za njih i ovog puta osmišljen poseban program. I ove godine na raspolaganju će biti klizalište. Otvaranje je predviđeno za 20. decembar, a biće postavljeno sve do 20. januara. Korišćenje će, kao i prethodne godine, biti besplatno.

Ove godine najmlađi će imati priliku da se provozaju i popularnim turističkim vozićem “Ćirom”, koji će saobraćati dva posljednja dana decembra i 1. januara od 10 do 14, a početna i završna stanica će biti na početku Šetališta kralja Nikole.

Pretposljednji dan ove godine počinje programom za najmlađe. U podne 30. decembra očekuje nas druženje sa Bracom Gajićem, jednim od omiljenih “Youtubera” mlađe populacije. Braco će ovom prilikom izvoditi akrobacije, odgovarati na pitanja publike, ali i premijerno prikazati novi video.

Kao uvertira dočeku, u ponedjeljak 30. decembra muzički program će u 22:00 otvoriti barski bend “Padrino”, dok će glavna zvijezda večeri biti “Tropico bend” čiji nastup počinje u 23:00.
Posljednjeg dana 2019. godine u 12.00 je na programu predstava “Novogodišnja čarolija”, zabavnog, interaktivnog i edukativnog karaktera, bajkovita i prožeta muzikom i raznovrsnim kostimima. Nakon predstave predviđene su razne animacije za djecu kao što je crtanje po licu (facepainting), modeliranje balona, druženje sa Sunđer Bobom i klovnom, pravljenje velikih balona od sapunice, ali i tradicionalno fotografisanje sa Djeda Mrazom.

Novogodišnja žurka se nastavlja u 22.00 kada nastupa provjerena rock atrakcija, barska “Akademia”, a nastup Harisa Džinovića počinje u 23:00, koji će i uvesti Barane u 2020. godinu.

Prvi dan Nove godine započinje koncertom etno grupe “Zora” u 13:00. Za nastavak dobrog provoda 1. januara će biti zadužena barska grupa “Katapult” čiji koncert počinje u 22:00, a u 23:00 na scenu stupa “Amadeus bend”.

Tokom novogodišnjih praznika, na dekorisanom Trgu Vladimira i Kosare, biće organizovan novogodišnji bazar sa bogatom ponudom.

(Cdm.me)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI