Bane Mojićević: Najveći bakšiš dajem na sevdah

Osim što je odličan pjevač, za njega kažu da je sjajan imitator, dobar kolega, ali i divan otac. Bane Mojićević je već neko vrijeme u žiži javnosti jer se razveo od svoje supruge nakon sedam godina braka, nerijetko je naš rado viđen gost i ovog puta nam je pričao o nekim vedrijim temama.
“Sam sebi sam dobro društvo, a ako nisi sebi nećeš ni drugima biti. Kafanu obožavam, ona je život. Smatram da se u kafani dešava cijeli  socijalni život. Sastanci, rastanci, druženja, ugovaranje poslova, ali i uživanje. Sve se odigrava u kafani. Pijem alkohol, ali ne pretjerujem. Šta bi pio momak iz Čačka nego šljivu. Najveći bakšiš dajem na sevdah, kako na onaj originalni, tako i na ovaj moderni”- rekao je Bane u “DeToxic” emisiji.

Takođe, pjevač je na svom YouTube kanalu, objavio spot za svoju novu pjesmu “Ako nema druge”. Nama je otkrio nešto više o ovom projektu.
“Nova pjesma je konačno tu. Jedna divna pjesma i mogu da kažem da sam je okarakterisao kao gradsku-kafansku, što negdje i jeste zbog svog fazona. Veliki moj prijatelj i sjajan kompozitor Bane Opačić je radio pjesmu. Ovo je nešto najiskrenije i najintimnije što sam ikada snimio”-ispričao je pjevač.

(Toxictv)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI