Baki B3: U zatvoru sam proslavio 15. rođendan

Denser Baki B3 odrastao je u nemaštini, kao tinejdžer završio je u popravnom domu, a kasnije i u zatvoru zbog težih i lakših krivičnih djela.

Muzičar, koji trenutno boravi u “Parovima”, ispričao je da je još kao dijete krao automobile zbog čega je bio u popravnom domu. Tada je imao samo 15 godina. Njegovi su, kaže, bili siromašni te je on počeo sa sitnim krađama, koje su kasnije prerasle u teža krivična djela.

– Bio sam u najstrožem popravnom domu, zvali su ga “Sivi dom”. Tamo sam proslavio 15. rođendan, zbog krađe motornih vozila sam bio osuđen na pet godina. Niko me nije maltretirao, ali potukao sam se nekoliko puta. Tamo sam završio školu i naučio zanat. Bilo je veoma teško – ispričao je Baki u “Parovima” i otkrio da je zbog Dragane Mirković pobjegao iz zatvora:

– Dragana je u ono vrijeme, devedesetih, bila velika zvijezda kao i danas. Kada su mi javili da radimo spot sa njom imao sam otvoreni tretman. Iskoristio sam trenutak i pobjegao kući, moji su se šokirali kad su me vidjeli na vratima. Tad smo snimili spot za Draganin veliki hit “Baš tebe volim ja”.

(Blic)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI