BAHATO PONAŠANJE PREMA BH. DIVI NIHADA ALIBEGOVIĆA IZBACILO IZ KOLOSIJEKA

0
248

Televizijska novogodišnja snimanja održavala su se u više navrata zbog epidemioloških mjera. Takav slučaj bio je na Face TV gdje se pored velikog broja mađih pjevača i pjevačica pojavila folk zvijezda Hanka Paldum. Nešto malo prije što će doći u studio stigao je i Nihad Alibegović.

A u trenutku Hankinog pojavljivanja, silaska niz stubište prema sali gdje se snimala emisija, Nihad je vidio bh. divu dok su mladi bili zaokupljeni svojim pričama i tek preko oka pogledali u njenom pravcu. Nihad je odmah skočio, požurio prema njoj pruživši joj ruku kako bi što ležerinje stigla u svojoj toaleti u kojoj je naprosto blistala. Odveo ju je do njenog mjesta a onda se vratio a na licu mu se očitavala ljutnja i razočarenje.
Kroz zube je procijedio da ovo stvarno nema smisla. Naravno da smo ga kontaktirali sa pitanjem šta ga je to toliko naljutilo s obzirom da znamo koliko je uvijek pozitivan.

-Ne mogu da shvatim i nikada neću shvatiti to bahato ponašanje mladih pjevača, bolje reći bez respekta i poštovanja stariih kolega. Hanka je veličina u muzici možda je i malo reći. Ona koja treba da stoji na vrhu pijadestala ulazi, “gori” sa svojim prekrasnim stajlingom, dama od do a niko ni da prstom mrdne u znak poštovanja. Ne postoji džaba poslovica da je genijalnost u poslu rezervisana samo za rijetku vrstu ljudi. To zvanje mogu da ponesu samo obzirni, profesionalni, kulturni i vaspitani mladi ljudi. U principu ne volim da kritikujem mlade jer na njima svijet ostaje ali, nažalost, i neki osnovni fini maniri mnogima fale. Jer kako posiješ tako ćeš i požnjeti – rekao nam je Nihad.

(Expresstabloid)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI