Asim napao Šerifa jer ga je tračao kolegama!

Na prošlosedmičnom snimanju Novogodišnjeg programa Obiteljske TV “Valentino” koje se održavalo u Domu kulture Lukavac, bilo je velike gužve… U svakom smislu…

Organizatori su u dvije noći koliko je trajalo snimanje, okupili najpoznatija folk imena. Došli su Kemal Malovčić, Amela Zuković, Osman Hadžić, Davor Badrov, Mirza Šut, Mujo Isanović, Šaćir Ahmeti, Emina Tufo, Zekija Husetović, Mirso Čomaga, Šerif Konjević, Asim Bajrić…

Ova posljednja dvojica bili su najburniji. U početku se nisu ni pogledali, ali su se brzo našli jedan pored drugog. Bajrić je bio poprilično ljut i nije krio koliko mu je krivo nakon što je čuo kako ga je, navodno, Konjević sa nekim svojim saradnicima ogovarao na nastupima u Njemačkoj.

Naime, do Asima su došle priče po kojima je Šerif u društvu nekih kolega i menadžera na “prljav” način govorio o njemu, njegovoj karijeri, koncertima… Kada je Bajrić sve što je čuo ispričao Konjeviću, ovaj je ostao u šoku! S obzirom na to da je u posljednjih nekoliko mjeseci Šerifov menadžer Zoran Brkić, inače poznati gitarista iz Tuzle, i da su stalno zajedno, pozvao ga je i prepričao mu u Asimovom prisustvu šta su drugi govorili u njegovo ime.

Konjević je objasnio kolegi kako ni jednu ružnu riječ nije rekao o njemu, te da je očekivao da će slične priče početi kružiti estradom jer u posljednje vrijeme često do njega dolaze slične priče, ali o nekim drugim ljudima.

Šerif ne želeći, kako reče, raspravljati o glupostima, kazao mu je kako ga “uzimao u usta” i da ne vjeruje onima koji mu plasiraju takve tračeve. Dodao je kako je usredotočen na posao, te da ogovaranja ne zanimanju…

Sudeći po Bajrićevoj rekaciji, nije baš povjerovao Konjevićevom ubjeđivanju. Ostao je rpi ranijem mišljenju kako se razočarao u njega i da će dati sve od sebe da ispita šta je i kome tračao o njemu, ako uopće jeste. Brzo su se razišli na tom snimanju, a kako tokom večeri više nisu sjedili u blizini, lako je zaključiti da popularnom folkeru i dalje zamjeri Asim.

Šerifovi bliski saradnici i prijatelji pričaju kako se on u zadnje vrijeme suočava sa velikim problemima zbog izmišljenih priča kojima pojedinci žele degradirati njegovu karijeru.

(Express)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI