Armina Smajlović spontana, energična, prirodna u novoj pjesmi i spotu : Svi smo mi “Princeza” (VIDEO)

Svu svoju ljubav, energiju, emociju i sve što čini jednu hit pjesmu pjevačica Armina Smajlović uložila je u novu numeru “Princeza” koja je već na “prvu” osvojila publiku. Ono što je interesantno u priči oko ove pjesme je činjenica da je ova popularna pjevačica čitave četiri godine čekala snimanje ovog singla, te je samo za Estradnjake otkrila da se čekanje isplatilo.

-Estradni put započela sam mojim prvencom pod nazivom ‘Ti bi sve’. Prije svega odlučila sam se posavjetovati sa mojim dobrim drugom i kolegom Šedadom ( Šedo ) koji radi godinama sa Miletom Kitićem gdje bi bilo najbolje da snimam prvu pjesmu. Odveo me u više studija i tamo gdje sam osjetila najveću energiju tamo sam i počela. To je bilou studiju ‘Kobac’ gdje sam snimila “Ti bi sve”. Na pjesmi su radili Aleksandar Kobac ( kompozicija i aranžman ) i tekst Steva Simeunović. Pošto smo napravili veliki uspjeh sa prvom pjesmom, odmah smo krenuli 2017. god da snimamo pjesmu “Princeza”. Ako me pitate zašto je ona čekala 4 godine da ugleda svjetlost dana, moj odgovor je jednostavan, nisam je osjetila na način na koji bi trebala. Pored toga, imala sam jako puno obaveza i nisam stigla da se toliko posvetim tom projektu. U mjesecu aprilu 2021. bila sam pozvana na jedan festival i imalaa sam plan da je tamo i premijerno predstavim. Dogovarala sam sa svojom ekipom i plesačicama u vezi cijele organizacije, međutim jedan od mojih vodećih ljudi u timu se nije složio sa organizatorom festivala oko nekih stvari i kada sam ja to čula automatski sam festival otkazala. Jednostavno ako neko nema poštovanja prema mojim ljudima, to za mene znači kao da nema poštovanje prema meni. Taj isti dan smo došli na ideju da snimamo spot. Desilo se bukvalno preko noći, kaže Armina.

Spontane stvari često donesu više uspjeha nego planirane. Armina i ekipa neočekivano kreću u nove estradne pobjede i snimaju spot za pjesmu “Princeza”

-Bez ikakvih planova,organizacije,pripreme, mi smo 23. aprila ove godine počeli sa snimanjem spota. Odabrali smo lokaciju na Novom Beogradu ( kod Blokova ), u studiju gdje sam snimila obje pjesme i u MVP Film Studiu. U istom danu smo smišljali lokacije i ispalo je i više nego fantastično! Prije svega sam željela prikazati nešto sto se u današnje vrijeme nažalost ne preferira toliko. A to je spontanost, energija koja nije ni malo vještačka, prirodu djevojaka, kao i mene, 90.te godine .. Bez “bijesnih” automobila, klubova, bazena, skupog nakita itd. Ovo je sasvim prirodan spot koji se definitivno poklapa sa tekstom.
Na pitanje šta je to najviše što je privuklo pjesmi “Princeza”, pjevačica kaže:

-To je ta realnost koju zapravo mi ne vidimo već se to sakriva negdje u pozadini. Svi smo mi u tom slučaju ‘Princeza’. Ako dobro poslušate tekst doći ćete do poente. Jako mi je drago da se “Princeza” super kotira i da je već na samom početku osvojila brojna srca.

Armina se posebno zahvalila svim ljudima koji su dali svoj doprinos snimanju nove pjesme i spota, a sa kojima je postigla ove rezultate koje sada ima.

-Veliko hvala ide Šedi jer me je odveo u prave ruke, također plesnom klubu “Evolution” i najboljem frizeru Princ Ilijin, a posebna zahvalnost Nataši Miljković.

Dok iznova slušamo novu pjesmu i gledamo svaki kadar izvrsnog spota, Armina je imala samo jednu poruku za svoju vjernu publiku.
-Za kraj ću samo da kažem da ubuduće od mene očekujete neočekivano. Sprema se već treća pjesma…

(Estradnjaci)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI