Armin Bijedić u Americi postao “milioner”

Armin Bijedić i Elmedin Kadrispahić Eka posljednjih sedmica održali su seriju uspješnih nastupa u Americi. Popularni dvojac družio se sa Bosancima i Hercegovcima u Čikagu, Sent Luisu, Džeksonvilu…

Bijedić, koji spada u red najtraženijih vokala u našoj zemlji, i u narednom periodu nastupat će u Americi, a organizatori su zadovoljni posjetama, tako da nije isključeno da on i prve mjesece 2018. godine provede preko bare. Za sada je sigurno da će se za Novu godinu družiti sa Bosancima i Hercegovcima u Atlanti, a ulaznice za ovaj nastup gotovo su rasprodate.

– Zadovoljan sam turnejom. Ovo mi je treći put da pjevam u Americi i sada je mnogo lakše, jer je čovjek stalno na točkovima i u avionu. Lijepo je vidjeti mnoge drage ljude koji prelaze dug put da bi zajedno uživali u mojim pjesmama i nastupima. Kao što sam obećao, zajedno sa Ekom pravim prave derneke za naše ljude i osmjesi na licima i čestitke nakon nastupa su nam najbolji poklon – kaže Bijedić.

Dok Bijedić puni klubove u Americi, njegova dugoočekivana kompozicija „Snjegovi“, koju potpisuje odlični Amil Lojo, postala je hit na Balkanu. Iako zbog odlaska u SAD nije imao priliku za veliku promotivnu kampanju, „Snjegovi“ polako, ali sigurno nalaze put do publike.

Ovaj videozapis je djelo produkcije „Area 7 Entertainment“, a pjesma do sada na kanalu Youtube ima skoro 900.000 pregleda.

– Još malo pa ću postati milioner – u šali kaže Bijedić.

(Avaz)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI