ANDREANA I MARKO SE POTUKLI NA ODMORU: Totalni raskid

0
69

Andreana Čekić pobila se sa sada već bivšim vjerenikom Markom Miloševićem na planini, gdje su bili na odmoru. Pjevačica i njen partner žestoko su se posvađali na večeri u restoranu u kojem su bili i Aleksandra Prijović i Uroš Živković, a rasprava se nastavila u apartmanu, gdje je, prema priči upućenih, došlo do fizičkog okršaja između njih, kad su i raskinuli.

Veza Andreane i Marka od početka je bila turbulentna, često su imali nesuglasice, pa ovaj skandal i raskid njihovo okruženje nisu iznenadili. Prvih nekoliko dana odmora sve je bilo u najboljem redu, ali tokom jedne večeri Andreana i Marko su se toliko zakačili da je letilo perje iako je oko njih bilo još ljudi. I pored toga što su bili ljuti jedno na drugo, i poslije fizičkog okršaja u apartmanu, nisu imali kud, pa su morali tu i da ostanu. Prespavali su i ujutru su se uputili za Beograd. Pjevačica je bila ozbiljna i neraspoložena dok su se odjavljivali, a ni Marko nije bio boljeg raspoloženja.
Po odlasku s planine, odlučili su da će svako nastaviti svojim putem, prekinuli su svaki kontakt, pa i poslovni odnos, kaže jedan Čekićkin kolega koji je upućen u njihovu vezu. Iako je Marko bio Andreanin menadžer, ona mu je dala otkaz i angažovala Ibru Šarića, koji je zadužen za turneju u Americi. U prilog ovome govore i njihovi Instagram profili, pa tako na Andreaninom nalogu u opisu piše da joj je menadžer Ibro, dok Milošević sada radi za Ljubu Aličića i Srećka Krečara. Iako nisu uklonili zajedničke fotografije s društvenih mreža, njih dvoje se više ne prate.

Nakon svega, pjevačica je odlučila da se skloni iz Beograda, pa je otputovala u Beč. Odande često objavljuje fotografije i snimke putem Instagrama, a Marko se iseljava iz stana u kom su živjeli zajedno jer je to zahtijevala Čekićka.

Njih dvoje su u vezi nekoliko godina, dešavalo im se već da raskidaju, ali su se uvijek vraćali jedno drugome, pa neki njihovi prijatelji vjeruju da će se ponoviti taj scenario. Pokušali smo da stupimo u kontakt s pjevačicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Ponavlja se Batine u Budvi, pljuvanje u Americi
Andreana i Marko su već imali fizički sukob 2019, o čemu je Kurir ekskluzivno pisao. Njih dvoje su se potukli u hotelu u Budvi, reagovalo je obezbjeđenje, a pjevačica je zbog zadobijenih povreda otkazala nastup. Gotovo sav inventar u njihovom apartmanu bio je polomljen, a vika i dreka su se čuli na ulici. Andreana je i pored priča svjedoka to demantovala i rekla kako se, dok se šminkala, čaša slučajno polomila i rasjekla je po nozi. Nekoliko mjeseci kasnije, njih dvoje su se ponovo posvađali na krv i nož, ali ovoga puta u Americi, na njenoj turneji. Marko je bio pijan, pa je vrijeđao i pljunuo Andreanu. Dok joj je cijepao majicu, vikao je da hoće svoje pare i da nije za džabe tamo došao. Tada je neko iz njihovog tima odvukao Marka u automobil. Uzeli su mu drugi hotel i kartu za Srbiju. Ipak, poslije su se pomirili.

Nevjerni

Ušli u vezu dok su bili u brakovima

Andreana je s Markom ušla u vezu početkom 2019, dok je on još bio oženjen Marinom, a ona je bila u braku sa Ivanom Miladinovićem. Miloševićeva supruga se oglasila i rekla da je Čekićka Marka ukrala njegovoj porodici. Andreana se branila da se ona i njen dečko, koji je bio zaposlen u njenom timu kao tehničar, vole i da joj nije lako da se nosi s pričama koje izlaze u javnost.

(Kurir)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI