ANABELA ZBOG DUGOVA UŠLA U ZADRUGU?

Anabela Atijas nedavno je postala dio “Zadruge 3” u kojoj su takmičari i njena kćerka Luna i bivši suprug Gagi Đogani.
Kako Kurir Stars piše, u Anabelinoj odluci navodno nije preovladala želja da bude pored kćerke, kako je nagovjestila na samom ulasku u rijaliti, već to što je duže vrijeme u finansijskim problemima.

Anabela, kako piše pomenuti list, duguje više od 40.000 eura.

Pjevačica je navodno bila prinuđena da pozajmljuje novac još od prošle godine, kada je Luna kupila stan, a zatim snimala nove pjesme, spotove… Ona je kćerci finansirala kupovinu namještaja, kao i spot za posljednje dvije pjesme zato što Luna nije imala nastupe, a samim tim nije ni zarađivala.

Problem je u tome što ni Anabela već neko vrijeme nema tezge kao ranije, pa je morala da pozajmi pare od prijatelja, misleći da će tokom novogodišnjih praznika obje imati više posla.
To se ipak nije desilo, pa je posljednjih mjesec dana bila očajna, ne znajući šta da radi. Prije dvije nedjelje stigao joj je poziv da postane učesnica „Zadruge“, što na početku nije željela, ali je brzo shvatila da joj je to jedino rješenje.

Luna je takođe nedavno priznala da je i ona u dugovima i da treba da vrati 25.000 eura.

– Ja sam očajna. Da sam znala šta će da bude, ne bih ušla, boljelo bi me dupe i za Marka i za Jelenu. A s druge strane, da nisam ušla, pocrkali bi svi, umrli bi. Ušla sam u dugove 25.000 eura, kako da vratim, od čega? – požalila se Luna.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI