Anabela poslije razvoda od Andreja otvorila dušu i otkrila kako se osjeća

Anabela i Andrej Atijas zvanično su se razveli u srijedu, 25. decembra, kada su potpisali konačne papire za razvod braka. Ipak, ljubav se nije ugasila i njih dvoje, koji imaju kćerku Blankicu, ostali su u odličnim prijateljskim odnosima.
Upravo o ovome progovorila je Anabela, koja je svom bivšem suprugu bila najveća podrška i kada je odlučio da ide na liječenje od alkoholizma, o čemu je takođe nedavno prvi put progovorio. Kako je tada naveo Andrej, već sedam godina je bio u teškom stanju, a odluku da samostalno ode na liječenje donio je uz pomoć porodice – Anabele i njenih kćerki.

– Iako više nismo u braku, Luna i Nina njega obožavaju i gledaju na njega kao na drugog tatu. Nikada neće moći da se promijeni njegov status, Andrej će uvijek biti naša porodica. Za nas je uradio stvari koje nikada neću moći da zaboravim, on je moj najbolji prijatelj. Kao što je on bio tu za mene i ja ću uvijek biti njegov oslonac. Tako je bilo i kada je bio na liječenju od alkoholizma. Mnogo sam ponosna na njega što se opredijelio za takav korak i što se vratio na pravi put – ispričala je Anabela, koja i sama kaže da će joj Andrej zauvijek biti najbolji prijatelj.

Njih dvoje su roditelji male Blankice, koja živi sa majkom i kojoj je doijeljeno starateljstvo i koja kaže da se poslije svega dobro osjeća.
– Dobro sam, jer znam da ću u Andreju uvijek imati prijatelja, kao i on u meni. Nekoliko puta sam rekla da nama ljubav nije bila problem, već da naša razmišljanja u vezi s mnogim stvarima nisu bila ista. Najbolje i najpametnije je bilo da se raziđemo. Pošto je on otac moje Blankice i što smo se mirno razišli, on će moći uvijek da je viđa. Nećemo mi da se opterećujemo pravilima da kod mene bude pet dana, a kod njega dva. Sud je dodijelio starateljstvo meni, a Andrej može uvijek da dođe kod nas i bude sa njom koliko god želi – zaključila je pjevačica za “Alo”.

(Telegraf)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI