Anabela pisala i prijetila Kijinoj mami: Evo šta će Nadica da uradi prilikom ulaska u Zadrugu!?

Nadica Zeljković, majka Kristine Kije Kockar, navodno će se pridružiti ekipi zadrugara jer joj je dojadilo da sluša kako joj blate nasljednicu i poslije 3 godine.
Nadica želi lično da se suoči sa Luninom majkom Anabelom Atijas, i iako Kija isprva nije bila za to, kad je čula da je Đoganijeva krivi između ostalog i za “rasulo u njihovoj porodici” – riješila je da ipak podrži svoju majku u ovoj ideji.

Navodno, Nadica se naoružala brojnim dokazima, a Anabela joj je prva na tapetu za raskrinkavanje.

“Nadica nikad nije htjela da pljuje nikoga, držala se maksimalno po strani, ali kap koja je prelila čašu bio je Anabelin ulazak u rijaliti i javno blaćenje Kije. Luna i Anabela su čak spomenule i Nadicu, rekavši da ona podržava Kiju da im upropasti život, kao i da je pravila lažne profile sa kojih ih je pljuvala. Zato je riješena da uđe u ‘Zadrugu’ i lično se suoči sa Anabelom. Ima namjeru da kao majka popriča sa njom i da to svi čuju, kao i da iznese argumente o kojima već tri godine šuti. Njoj je dosta više da se njeno dijete javno blati. Maksimalno je bila uz Kiju, kao što bi i svaka majka, a o drugima nikada nije htjela da polemiše. Pukla je i riješila da se javno suoči i sa Anabelom, ali su na tapetu i Luna i Gagi”, priča izvor blizak Kijinoj mami i dodaje:
“Nadica o tome nije pričala ni Kiji, ali dok je trajala prva ‘Zadruga’ Anabela joj je pisala, čak joj je i prijetila. A, tek što su joj fan grupe slale prijetnje i uznemiravale je, iza kojih ustvari stoji Anabela! Nadica sve to zna i zato će sada da je uništiti.”

“Hvala na ponudi, ne znam ni ja sama, možda se i to desi”, prokomentarisala je Kijina majka na sve ovo.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI