Ana Nikolić u šoku, Rastin potez ju je dotukao

0
3

Taman kada smo pomislili da će razvod Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste proći u miru, počeo je rat. Osim što još uvijek nije potpisao papire za sporazumni raskid braka, Rasta je prekinuo saradnju i sa svojim menadžerom Markom Nikolićem, Aninim rođenim bratom.
– Ana je najavljivala novi album, ali i tu je blokirana. Rasta je povukao pjesme koje joj je uradio, a sada ne može ni da nađe saradnike jer su svi stali na njegovu stranu. Odbili su je Buba i Jala, Korona i Rimski… Osim što ne zna šta će sa svojim poslom, Ana je ostala šokirana kada je i njen brat Marko ostao bez angažmana sa Rastom – objašnjava izvor blizak ovom paru, i dodaje:

– Ana se striktno držala dogovora koji su postigli sa advokatom. Rasta je mogao da uzma kćerku kad god je htjeo. Umjesto da se sporazumno razvedu i ona dobije alimentacija od 2.000 eura mjesečno, sve još stoji jer Rasta nije potpisao papire iako je usmeno pristao na sve.
Iz advokatske kancelarije Borivoja Borovića potvrdili su da Rasta već mjesec dana nema vremena da dođe i potpiše papire za sporazumni razvod braka, što je ona odavno već uradila.

(Nadlanu)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI