Ana Nikolić pozajmila 300.000 eura zbog karijere i luksuznog života

Ana Nikolić nakon porođaja i gubitka kilograma odlučila je da se na scenu vrati u velikom stilu, te je snimila preskupe pjesme i spotove na ezgotočnim descinacijama, zbog čega je navodno morala da pozajmi čak 200.000 eura od jednog poznatog menadžera.

Kako prenosi „Kurir“ ona je ovaj novac pozajmila 2019. godine kada je počela da radi na posljednjem albumu, a s menadžerom je potpisala ugovor da će mu novac vraćati od nastupa narednih godina.

Međutim, taman kada je objavila nove pjesme, počela je pandemija korona virusa, pa nije mogla da radi i da vraća taj dug. U međuvremenu, zbog nedostatka posla Nikolićeva je navodno pozajmila još novca od menadžera da bi imala za svakodnevne potrebe.
Opšte je poznato da ona živi na visokoj nozi, što podrazumijeva da ima čitav tim ljudi oko sebe koje plaća da joj čuvaju dijete, vode društvene mreže, stiliste i frizere, a ima i ličnog vozača.

Nikolićeva je snimila još jedan singl nedavno za šta se takođe zadužila. Kako se navodi, samo za posljednjih godinu dana, Nikolićeva je od menadžera pozajmila još 100.000 eira, što znači da duguje ukupno 300.000 eira.

Uzimajući u obzir da Ana za jedan nastup uzima u prosjeku između osam i deset hiljada eura, to znači da će narednih dvije godine morati da odvaja polovinu zarade da bi vratila dugove.

Ana se nije oglašavala ovim povodom.

(Cdm.me)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI