Ana Nikolić ide na odvikavanje od alkohola

Ana Nikolić uskoro će krenuti na odvikavanje od alkohola, na nagovor svoje majke Milijane Nikolić, prenosi Kurir.
Duže vrijeme poznata pjevačica ima ozbiljan problem sa alkoholizmom i to sve manje uspijeva da prikrije u javnosti. Još se prepričava njeno gostovanje u emisiji “Amidži šou” iz marta ove godine, kad je bila vidno pripita, a takođe, pisalo se da je na nastup na jednom splavu u Beogradu takođe došla “pod gasom”.

Ona sama nikad nije krila da voli da popije koju čašicu alkohola, ali problem je u tome što se njena strast otela kontroli. To vide svi ljudi u Aninom okruženju i savjetovali su je da smanji upotrebu alkohola, posebno jer je imala operaciju želuca i ne bi smjela toliko da pije. Međutim, Nikolićeva bi uvijek rekla da je svjesna svog poroka i obećavala da će to riješiti što prije.
Nedavno je, od izvora bliskog pjevačici, imala ozbiljan razgovor sa svojom majkom Milijanom, koja joj je skrenula pažnju da je došao krajnji momenat da preduzme ozbiljne mjere. Predložila joj je da se prijavi na liječenje u jednu poznatu kliniku za liječenje bolesti zavisnosti u Zemunu koja za kratko vrijeme pacijentima uspješno pomaže da se oslobode poroka, a nisu obavezni da budu na stacionarnom liječenju.

Ana je, priča sagovornik, u početku odbijala tu mogućnost, tvrdeći da može da drži pod kontrolom sebe i svoje loše navike, ali je Milijana insistirala da je posluša. Na kraju je pjevačica popustila. Prošle nedjelje njih dvije su otišle na kliniku i porazgovarale s ljekarima, Ana im je objasnila svoj problem, koliko dugo traje i izrazila želju da se izliječi.
Dogovor je da tretman počne već od septembra, do kada Nikolićeva mora da pripremi sve neophodne nalaze koje su tražili doktori s klinike. Cijeli tretman koštaće oko 5.000 eura i odvijaće se u dvije faze. U prvoj će se liječiti pomoću blokatora koji djeluju direktno na receptore u mozgu, a u dugoj fazi će, osim toga, imati i psihološku pomoć, seanse razgovora s terapeutima koji su stručni za bolesti zavisnosti.

(Cdm.me)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI