Amar Gile na Kalmanu LIVE: “Spremne dvije nove pjesme, razmišljam i o koncertu u Sarajevu”

Jedan od najpopularnijih i najuspješniji bh.pjevača Amar Jašarspahić Gile ostavio je i srce i glas u posljednjoj emisiji Kalman boemi. Bilo je to još jedno nezaboravno gostovanje u studiju Kalman radija gdje ovaj pjevač svaki put napravi odličnu atmosferu.
Jašarspahić se uželio  publike, ali i ona njega, te je slušateljima pjevao sve što su oni tražili, tako da su se mogle čuti njegove pjesme “Prekasno”, “Sve što znaš o meni”, “Apokalipsa”, “Pijano”, kao i mnogi hitovi njegovih kolega koje je pjevao, a pratio ga je njegov bend koji je bio u kompletnom sastavu.Slušatelje je interesovalo mnogo toga vezanog za bh. zvijezdu i u razgovoru sa voditeljicom Edinom Šukalo otkrio je da nikada neće zaboraviti nastup sa rahmetli Sinanom Sakićem koji je imao u Malmeu u Švedskoj. Također ekskluzivno smo saznali da su spremne dvije nove pjesme, ali kako je rekao, čeka da se smiri situacija sa koronom da bi profesionalno kao i do sada snimio spotove i objavio nove hitove.
Nakon koncerata u Kaknju i Zenici Jašarspahić razmišlja i o Zetri te su ga slušatelji podržali u ovoj ideji.Dva sata emisije je bilo premalo da Gile ispuni sve želje, čuje pozdrave i pohvale koje su mu uputili iz cijelog svijeta, ali je obećao ponovo se družiti sa slušateljima najslušanijeg Kalman radija.
Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI