Aleksandra Subotić otkrila: Imala sam dvije operacije odjednom, trajalo je sedam sati

Аleksandra Subotić morala je poslije tri nedjelje da napusti rijaliti “Zadruga 5” zbog zdravstvenih problema, a onda se šokirala dešavanjima u Bijeloj kući.

– Izašla sam iz zdravstvenih razloga, jer terapija koja mi je potrebna i uslovi za liječenje nisu mogli da se ispune u rijalitiju. Treba mi mir, a onda ne bih mogla da iznesem program kakav očekuju od mene. Bitno je da sam sada dobro – rekla je Aleksandra za “Star” i pojasnila kakve probleme je imala:

– Ja sam u rijaliti ušla tačno tri nedjelje poslije operacije nosa i grudi. Imala sam dvije operacije istovremeno, a sve je trajalo sedam sati jer je operacija bila jako komplikovana. Rješavala sam neke stare probleme koje su mi napravili prethodni doktori.
Subotićka se osvrnula i na to što je u rijalitiju često plakala.

– Pa glavni razlog mog plakanja bio je taj što je počela da mi nedostaje moja porodica. Možda nisam uspjela da se uklopim u to društvo tamo i u tu priču koja se forsira, jer je rijaliti krenuo u nekom pogrešnom smjeru. Sve se svelo na to šta će da jedu, a meni je to jako prosto. Čast izuzecima, ali ljudi su jako prosti u rijalitiju. Samo bi da jedu i razmišljaju o parama – rekla je ona.

(Objektiv)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI