Aleksandra Mladenović imala blaži potres mozga

Aleksandra Mladenović nedavno je na proslavi svoje krsne slave u rodnoj Žitorađi doživila nezgodu.

Ona je nezgodno pala, udarila glavom o pod i potekla je krv. Njeni najbliži su je odmah prevezli u bolnicu gdje je konstatovano da ima blaži potrez mozga.

“Sve se dogodilo u nekoliko trenutaka. Aleksandra je služila goste i pomagala svojima oko postavljanja hrane. U jednom momentu je krenula do kuhinje i saplela se na stazicu koja je bila na pločicama. Bukvalno su joj noge izletila, ona je pala i udarila čelom. Povreda nije bila velika, ali su se svi uplašili jer je bilo krvi. Ona nije odmah otišla kod ljekara, misleći da nije ništa strašno, ali kada se sutradan probudila, nije mogla da vjeruje koliki joj je otok i koliki bol osjeća. Nakon snimanja glave, utvrđeno je da je imala blaži potres mozga”, navodi izvor blizak pjevačici, a piše Pink.
Aleksandra je potvrdila ove informacije i navela da je imala jake bolove zbog ove nezgodne povrede.

“Povrijedila sam se, istina je. Slavili smo slavu i ja sam bila jako vesela, saplela sam se i udarila u zid. Imala sam mučnine kada se to desilo, bilo mi je užasno. Poslije toga sam zbog bolova danima bila na lijekovima. Imala sam blaži potres mozga, ali sada sam okej, prošlo je sve”, rekla je pjevačica.

(Svet)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI