Aida Husanović spremna da novom pjesmom osvoji publiku: “Zore su mi kazna” posvetila svim ženama (VIDEO)

Nakon pjesme “Prava ljubav” koju je publika odlično prihvatila, pjevačica Aida Husanović ponovo iznenađuje. Ovoga puta pjesmom “Zore su mi kazna” koja najavljuje veliki uspjeh pjevačice na estradnoj sceni.

Aida je sigurna da će se mnoge žene pronaći u ovoj pjesmi, jer kako nam je i rekla, “Zore su mi kazna” je prava ženska pjesma.

-Dobre stvari ne treba mijenjati, tako da je autor ostao isti, a to je fenomenalni Dilvad Felić Dado koji je svoj posao odradio kao i uvijek maestralno i ja sam prezadovoljna. Posao je takav da nikada ne treba da se stane sa ulaganjem, radom i trudom, kaže Aida.
Svojim novim singlom ‘Zore su mi kazna’ pjevačica je otkrila i da svoju publiku priprema za ljeto upravo ritmom nove pjesme.

Inače na Aidinim nastupima ljudi mogu čuti sve muzičke žanrove koje pjeva, od Jane, Šemse, Vide Pavlović, pa sve do Amy Winehouse, zabavne muzike, što bi rekli “Od Silvane do Nirvane”. Zbog toga je i vole, jer radi se o pjevačici koja je “univerzalna” u svom poslu.
-Idemo dalje, vrijeme je za nastupe i da ovu pozitivnu energiju prenesem mojoj publici. Hvala Dadi, Saji i svim ostalim koji su učestvovali pri realizaciji ovog projekta. Hvala “StudioE” na prekrasnim fotografijama.

 

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI