Adil je Adnanova velika podrška

Adnan Jerlagić jedan je od učesnika aktuelne sezone „Zvezda Granda“ i jedan od rijetkih koji je uspio oduševiti i članove žirija i publiku ovog muzičkog takmičenja.

U prvom krugu je dobio samo pohvale za svoj nastup jer je, kako su istakli pojedini člnaovi žirija, zračio harizmom i sigurnošću na sceni, što je malo koji od takmičara ponudio.

Tako je bilo i na snimanju drugog kruga. Naime, popularni Hercegovac je nedavno boravio u Beogradu gdje je nastupio po drugi put u „Zvezdama Granda“ i osigurao sebi i treći krug.

– Veoma sam sretan što sam prošao u naredni krug, obećao sam samom sebi kako ću dati sve od sebe da doguram što dalje na ovoj sceni. Moji snovi jesu muzika, mikrofon i scena, a oni se polako ostvaruju – kazao nam je Adnan.

Njemu je veliku podršku pružio i Adil Maksutović koji je oduševljen ovim Mostarcem, njegovim glasovnim sposobnostima, ali i ponašanjem na sceni.

Podsjećanja radi, Adnan je bio finalista šoua „Dio tima“ gdje se predstavio sa svojom pjesmom „Kompas“. Da li će svoje pjesme pjevati i u ovom takmičenju, ostaje da vidimo…

(Express)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI