Aco Pejović progovorio o najtežem trenutku u životu: Počeo sam da se davim i mislio sam da je gotovo!

0
1

Popularni Priepoljčanin Aco Pejović ne krije da voli da uživa u onome što je mukom zaradio, ali i te tako voli sve to da održava. Naime Aco se trudi da svojoj porodici olakša kućne poslove te nikada im nije bio na teretu što se toga tiče kao neki drugi muškarci. Sa sigurnošću može da kaže da je jedan od vrijednijih u kući.
“Ne, kod mene to ne postoji, ”to nije sređeno”, ”nije složeno”, nikako. Ja sam tu za sve njih direktor. Kad sam najumorniji ili ako sam i popio pa znam i kad dođem ujutru pa počistim i sredim svoju obuću, složim ono što sam te večeri obukao i to je to, tako je cijeli život – kaže Aco.

Kao svako dijete koje je odraslo pored rijeke voli uvijek rado da se prisjeti momačkih dana koje je provodio pored rijeke Lim u svom rodnom gradu, ali i ne krije da mu je ista rijeka zadavala probleme!

“Išao jednom na Lim kao klinac, davnih godina i tada me je grč uhvatio i znam tada sam imao problem, počeo sam da se davim i mislio sam da je to ono, bilo gotovo. Više volim da skačem u vodu, izgleda zato što sam odrastao pored rijeke u mom rodnom gradu Prijepolju pored Lima – kaže pjevač.
(Alo)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI