Acko Nezirović “Pjesma o Džeju je moja moralna obaveza” (VIDEO)

0
18

Grandov pjevač Acko Nezirović nedavno nam je  predstavio  baladu “Druže moj” posvećenu njegovom preminulom prijatelju Džeju Ramadanovskom.

Emotivne stihove i muziku napisao je Beki bekić, a Acko je za Grand Online ispričao šta za njega predstavlja ova numera.

-Poslije 30 i više godina druženja sa Džejom koji je meni bio prijatelj, drug i brat bila je to moja moralna obaveza da mu se zahvalim- iskren je bio pjevač koji kaže da mu nije bilo nimalo lako da iznese pjesmu koju toliko lično osjeća.
-Kada sam prvi put čuo pjesmu naježio sam se, dok sam snimao u studiju krenuo sam pa hoće, neće i onda sam se skoncentrisao i iznio to sa dosta emocija. Kada sam sve to preslušao suze su mi krenule- objasnio je pjevač za Grand Online.

Nezirović je ispričao kako se nisu tako učestalo viđali posljednjih godina, ali da to nije uticalo na njihovo prijateljstvo i poštovanje.

-Mjesec dana prije njegove smrti bili smo na gostovanju u Mostaru- rado se prisjeća Acko pa dodaje- Naše prijateljstvo je bilo uvijek isreno sa puno pozitive i smjeha Džej je bio neprevaziđen, jedinstven drugačiji od svih ostalih.
http://

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Grand tv (@grand_televizija)

(Grand.online)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI