Aca Lukas treba hitno da se operiše

Aci Lukasu je navodno ukazana hitna medicinska pomoć, nakon što je osjetio nesnosan bol u leđima. Diskus-hernija, sa kojom se pjevač navodno bori već godinama, je uzela maha, pa ga je navodno i prikovala za krevet. Ljekar mu je preporučio hitnu operaciju, koja je jedini izlaz iz bolne situacije u kojoj se Aca našao

– Aca se vratio sa tezge nakon vikenda i odmah je legao u krevet. Mislio je da će suzbiti bol u leđima lijekovima protiv bolova, ali mu nisu pomogli. Kako je vrijeme prolazilo, on se sve više savijao od bolova, a prvi ko mu je pritrčao u pomoć bila je spremačica, koja je pozvala Hitnu pomoć, kada je vidjela u kakvom se stanju nalazi Aca – govori izvor i dodaje:

– Dok doktor nije došao, Aca je bukvalno zapomagao, koliko ga je boljelo. Zvao je i Sašu Matića i Cecu i vikao im na telefon kako će umrijeti od bolova. Ubrzo se na vratima pojavila i ekipa Hitne pomoći, koja mu je ukazala pomoć. Acu su leđa toliko boljela, da ga je doktor jedva pregledao. Nakon pregleda i injekcije za saniranje bolova, doktor je rekao Aci, da više nema odlaganja i da je operacija neophodna. Služavka je te noći ostala cijelu noć sa njim, jer se bojala da ga ostavi u takvom stanju – završava izvor.
Nakon nekoliko sati, Hitna pomoć je ponovo intervenisala, jer se bol vratio. Tada je Lukas i sam navodno shvatio da je operacija neizbježna i angažovao prijatelje da mu što prije nađu najbolju kliniku u inostranstvu, kako bi riješio zdravstveni problem.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI