Aca Lukas se sa Cecom posvađao zbog Sonje

Posljednjih nedjelja se spekuliše o prekidu prijateljstva Ace Lukasa i Cece Ražnatović, jer se kolege više ne prate na Instagramu. A kako izvor blizak pjevaču otkriva, on i Ceca se jesu posvađali i to zbog Sonje.
“Lukas i Ceca su se žestoko posvađali i prekinuli dugogodišnje prijateljstvo zbog Sonje! Pjevači od decembra nisu u kontaktu, iako su prethodne dvije decenije bili nerazdvojni. Svetlana mu je bila rame za plakanje i svakodnevno ga je tješila dok je patio za bivšom ženom. Međutim, čim se vratio Sonji, Aca je počeo da izbjegava drugaricu”, rekao je izvor za Informer pa dodao:

“Ceca je do detalja bila upućena u Lukasov i Sonjin odnos i probleme koje su imali, pa mu je otvoreno kazala da nije pametno što se pomirio sa ženom. Aci se to nije dopalo, pa je vrlo brzo prekinuo kontakt sa najboljom prijateljicom”.

Izvor ističe da je Sonja kumovala raskidu jednog od najvećih estradnih prijateljstava.
“Čim se pomirila sa Lukasom, počela je da mu puni glavu protiv Cece i da ga ubjeđuje da se više ne druži sa njom. Zna se da je Sonja nikada nije podnosila. Čak je podržala i Karleušu kada je isprozivala Ražnatovićku”, objašnjava izvor za kraj.

(Tracara)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI