ACA LUKAS PJEVAČICU ČASTIO 17.000 EURA: Progovorio i o svojim bakšišima, pa spomenuo kocku

0
22

Aca Lukas nikada nije krio da je kroz svoju veliku karijeru imao problema i sa porocima, pa je tako sada otvoreno pričao o svom, kako kaže najvećem – kocki.

On je objasnio da usljed ogromnih suma koje je za noć znao da izgubi ili dobije potpuno izgubio osjećaj za novac.

Lukas je jedan od najplaćenijih pjevača na  javnoj sceni, a otkrio je i da je najveći bakšiš koji je ostavio u kafani 17.000 eura, a da je dok je još kao radni pjevač na splavu “Lukas”, mnogo prije nego što je postao slavno ime i prezime, dobijao i 50.000 eura bakšiša.

“Uvijek sam volio da dam, to jest da bacim pare, jer sam ja veliki kockar, pa sam imao to nešto zacrtano da uvijek volim da dam da bih i ja dobio. Tako sam jednom poslije nastupa otišao u kafanu i jednoj pjevačici dao 17.000 eura bakšiš, svi su me gledali i pitali da li sam normalan, ali to sam ja. Znam šta je kocka, da đavo uvijek dođe po svoje, pa sam uvijek tako davao, ali sam opet i dobijao”, otkrio je Lukas.
“Nisam od onih što se ujutru kaju. Kada sam toj pjevačici dao toliki bakšiš, nikada nisam zažalio. Ja nastavljam dalje. Meni su najveći bakšiš od 50.000 eura dali neki momci na ‘Lukasu’. Od kada sam postao Aca Lukas, ne pjevam za bakšiš. Ja pjevam na bini, ne može niko da mi priđe. Nije poenta da vam neko daje milione, a da ostali gosti trpe. Sad sam nedavno pjevao na jednoj romskoj svadbi i nikada više. Gurali su mi bakšiš u džepove i onda je nastala frka jer sam otišao s parama. Samo smo Ceca i ja uzeli pogođenu sumu, a ostali pjevači Jana, Keba… Trebalo je da i oni budu isplaćeni od toga. Rekao sam, nema šanse da bilo šta vratim jer sam ja od toga isplatio svoje muzičare”, objasnio je.

Aca je jednom prilikom otvoreno govorio i na koji način vaspitava djecu kada je droga u pitanju. Tada je istakao da bez obzira da li je riječ o torti ili nekom drugom poroku, za njega važi samo jedno pravilo – “nikada neće probati nešto a da se prethodno nije dobro raspitao o sastojcima”.
Baš zbog svega navedenog, pjevač smatra da je i najmjerodavniji da svojoj djeci da savjet i lični primjer zašto bi trebalo da izbjegavaju drogu u širokom luku.

(Mondo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI