Aca Lukas otkrio pod kojim uslovima bi se ponovo oženio! (FOTO)

I ova godina, kao i mnoge protekle, bila je veoma burna za pjevača Acu Lukasa kom to i ne smeta jer je navikao na takav život zbog čega ništa ne bi mijenjao. U jednom intervjuu pjevač je istakao i da se ne kaje zbog pogrešnih stvari koje je imao.

Lukas je rekao i da ne može da se odluči koji je najgori dan bio za njega u prošloj 2018. godini, kao i da se čak i najgorim stvarima koje su bile smijao na sav glas, a zatim je pričao i da li će se ponovo ženiti nakon tri braka koja ima iza sebe.
Ih, teško. Naravno da ne znamo šta će se desiti u životu za šest mjeseci. Možda zavolim neku djevojku toliko da poželim ponovo da se vjenčam. Ali i da se to dogodi, da kažemo ta velika ljubav, vjerujem da u narednih godinu dana me nećete vidjeti kod matičara. Shvatio sam da veza mora da se njeguje određeno vrijeme jer više se ne vjenčavam tako brzo. Sada prvo da vidim da ta veza traje i funkcioniše, lako ćemo poslije za brak. Taj brzi brak možemo jedino da zaključimo u Las Vegasu. Kada bolje razmislim, možda je i malo degutantno da se u pedesetim godinama vjenčavam. Ljudi bi se pitali da li je ovaj normalan – rekao je Lukas.

Aca je zatim rekao i da se ne osjeća kao deda, ali da je jako ponosan na svoju porodicu sa kojom jedino za Božić može da provodi najviše vremena.

To je jedini trenutak kada uspijem da ih okupim sve kod sebe. Mada se to dogodilo i za slavu prošle godine. Poštujem običaje, ali nekako svi smo rastrzani na sto strana, a svi su već veliki i vode svoje živote, tako da ne uspijevamo da se vidimo jednom nedjeljno, na primjer. Zato uspjevamo za praznike, što mene uvijek neizmjerno raduje – priča Aca Lukas.

(Pink)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI