“Zvijezda možeš biti ti” vraća se u program Hayat TV

Jedinstveni muzički show “Zvijezda možeš biti ti” u novom, drugačijem izdanju vraća se u program Hayat TV.

Urednica projekta Sanela Junuzović kazala je za Hayat.ba da su prvi put odlučili gledaocima prikazati sam proces pripreme showa što će sigurno zainteresirati pažnju publike pored malih ekrana.

– Show počinje u oktobru, a mjesec septembar naravno za nas je vrijeme posljednjih priprema u svakom smislu: studijskog prostora, razgovora s učesnicima i finalizacije audicije, potpisivanja ugovora o učešću članova žirija… Gledatelji će vidjeti samo dio, ali sasvim dovoljno da petak navečer, u narednih nekoliko sedmica, dobiju informacije o tome šta ih očekuje u showu ZMBT od oktobra – kazala nam je urednica Junuzović.

Važno je napomenuti da svi zainteresirani još mogu poslati svoju prijavu i na taj način omogućiti sebi prostor za učešće u showu.

“Making of ZMBT” najbliže je reći za sadržaj kojeg Hayat TV emitira tokom mjeseca septembra. Ana Bavrka i Fikret Hodžić ponovo su zajedno na sceni, a već u ovoj fazi angažirani su vrlo aktivno.

Bili smo na prvom snimanju, razgovarali s nekoliko potencijalnih takmičara showa ZMBT. Vjeruju da će svojim prvim predstavljanjem uspjeti zadovoljiti kriterije kako bi im se, zvaničnim početkom emitiranja takmičenja,  ukazala prilika da zapjevaju pred žirijem i postanu nova Hayatova zvijezda.

(Hayat)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI