happy new year 2018

Zoveš li se Adil, Adila ili prezivaš Adilović – bit ćeš VIP gost Adila Maksutovića!

Adil Maksutović, vlasnik najljepših balada i, kako za njega imaju običaj reći, pjevač koji ima pjesme sa najemotivnijim porukama, svoju ljubavnu „priču“ „ispričat“ će sarajevskoj publici 10. novembra.

Brojni njegovi fanovi s velikom radošću su zaisgurno dočekali vijest da će Maksutović održati koncert u Skenderiji. Na čelu organizacije je najpoznatiji estradni menadžer Faruk Drina.

Iako su do koncerta ostala nepuna dva mjeseca, organizatori ističu kako se dugo nije osjetilo tako veliko interesovanje kao za ovaj muzički događaj. Mada je i najavljeno da će ulaznice biti puštene u prodaju od 1. septembra, brojni su oni koji ih i ranije žele rezervirati. Znajući da će koncert biti vrhunski posjećen, organizatore sami zovu sponzori želeći na svoj način učestvovati u plasiranju te muzičke, ljubavne priče.

Uvijek domišljati Drina nije mogao, a da u startu prijatno ne iznenadi Adilovu publiku. Naime, svi oni kojima u ličnoj karti stoji ime Adil, Adila ili čak prezime Adilović, bit će Adilovi gosti na koncertu, uz neviđen VIP tretman. A specijalnu nagradu dobit će onaj ko se zove: ADIL ADILOVIĆ!

(Express)

KOMENTARI