ZORANOV BRAT PEDOFIL?! Na Fejsu tražio gole slike od djevojčice (14), a on je JANIN STARATELJ!

Miloš Marjanović, rođeni brat uhapšenog Zorana Marjanovića, mamio je preko Fejsbuka djevojčicu staru samo 14 godina da mu šalje svoje gole fotografije! U prepisci koju Informer  ekskluzivno objavljuje Miloš djevojčici priznaje i da ima mnogo pedofilskih slika koje čuva u kompjuteru i naziva ih “moja kolekcija”, odnosno “riznica hrabrosti”!

“Iskusno navlačenje”

Miloš se na svim društvenim mrežama predstavlja pod imenom Alimpije Gregor Sizeren Mike, i to uopšte i ne krije. U skandaloznoj prepisci sa djevojčicom, koja datira iz 2014. godine, vidi se da Miloš veoma perfidno i iskusno zavodi djevojčicu i “navlači” je da mu pošalje svoje gole slike. Prenosimo detalje prepiske:

– Sweet (eng. slatke) su ti ove sličice s mora…

Devojčica mu se zahvalila, a Miloš je odmah nastavio:

– Ae budi gotivac i napravi neku sličicu za JA.

– Da, da, kako da neću… – odgovorila je djevojčica ironično, a Miloš joj je, glumeći da je tužan, poručio:

– Partybreaker… (eng. kvariš zabavu).

Marjanović, međutim, nije tu odustao i nakon kratkotrajne bezazlene prepiske, ponovo se vratio na tu temu.

– U slučaju da skapiraš da je saradnja sa mnom mnogo gotivna stvar i da je kukavičluk jedna gej osobina… Moj mejl je… Trenutno se mrštim jer ne sarađuješ – napisao je Marjanović, uz smajli.

Na pitanje djevojčice u čemu to ona ne sarađuje, Miloš joj je rekao:

– Ne sarađuješ jer nećeš da uđeš u moju kolekciju…

– Kakvu kolekciju – upitala je djevojčica, a Miloš joj je spremno odgovorio:

– Reći ću ti, ali da ne govoriš okolo. OK?

Djevojčica je pristala, a Miloš joj je zatim objasnio kako on to gleda na svoju pedofilsku kolekciju:

– Zovem je riznica hrabrosti. Djevojke koje poznajem za tu kolekciju su mi uradile par sličica, koje su napravljene samo za JA i ne smije ih vidjeti niko drugi, nikada… Naravno, one koje su imale hrabrosti… To mi je hobi…

Miloš Marjanović je na društvenoj mreži Majspejs prije Jeleninog ubistva okačio foto-montažu čokolade “kinder”, sa likom monstruma iz Austrije Jozefa Fricla, koji je pune 24 godine držao u kući zatočenu rođenu kćerku i sve vrijeme je silovao. Ispod skandalozne fotografije sa Friclovim likom Miloš je napisao: “He-he, kralj”, uz smajlije!

Fricl je, podsjetimo, uhapšen 2008. u austrijskom gradu Amštetenu, kad je otkriveno da je prethodne 24 godine držao kao robinju svoju kćerku Elizabetu. Nesretna žena je bila zatočena u podrumu kuće od svoje 18. godine, a tokom višegodišnjeg seksualnog zlostavljanja otac joj je napravio sedmoro djece, od kojih je jedno umrlo po rođenju. Ni Elizabeta, kao nijedno njeno dijete tokom 24 godine zatočeništva nisu smjeli da izađu iz kuće strave.

Nakon što je uhapšen, Fricl je osuđen na doživotnu robiju, a Elizabeta i njena djeca se i dalje s teškoćama navikavaju na slobodu i spoljašnji svijet.

Pošto djevojčica ni tada nije pristala da bude dio njegove pedofilske “riznice”, Miloš joj je napisao:

– Skapiraćeš već, kad malo porasteš. Rano je tebi za gotik bizarnosti – misleći ovdje na darkerski, bizaran muzički pokret gotik, čiji je Marjanović vatreni pristalica.

Pošto je uvidjeo da njegova žrtva ne popušta, Miloš je u jednom trenutku krenuo da se izvlači iz ove priče.

– Pričam u pogrešnom pravcu. Nisi ti u tom fazonu... – napisao joj je.

– U kom fazonu? – upitala je djevojčica.

– Tvoje granice su veoma čvrsto tu i nećemo ih dirati… Pusti me da bježim, dok ne prolajem još više. Danas sam baš bizzare… – objasnio je Miloš.

Djevojčica se, međutim, u kasnijoj konverzaciji ipak zainteresovala za Marjanovića, pa mu je rekla i da je zanimljiv, što je Milošu očigledno godilo.

Na kraju prepiske Miloš poručuje djevojčici da mora da prekine prepisku jer mu je došla “vještica” (?!?).

– Vidimo se sutra… Moram da se isključim… Došla mi ova vještica. Kis…

Nije poznato da li je vješticom nazvao svoju tadašnju djevojku, koja mu je sada supruga, ili možda majku Zoricu ili snahu, sada ubijenu Jelenu Marjanović.

Otac žrtve nam se javio

Ovu skandaloznu prepisku dostavio nam je otac djevojčice koju je Miloš umalo uvukao u svoju pedofilsku mrežu.

On nije htio da nam kaže kada mu je kćerka priznala da se dopisivala sa Milošem, niti da li ga je prijavio policiji, ali je poručio da je u svakom trenutku spreman, ako ga pozovu, da svjedoči pred nadležnim organima da je prepiska autentična i da je njegova kćerka bila žrtva Marjanovića.

Podsjetimo, Jelena Marjanović pronađena je mrtva 3. aprila 2016, smrskane glave, u kanalu pokraj nasipa u Borči. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena dan ranije, sa više udaraca u glavu. Milošev brat Zoran Marjanović je 15. septembra, poslije 17 mjeseci istrage, uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu, ali je na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu negirao taj zločin. Trenutno se nalazi u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu.

Socijalni radnici čekaju reakciju policije?!

Kako Informer nezvanično saznaje u Gradskom centru za socijalni rad, oni nemaju pravo da donose nikakve odluke niti da Milošu Marjanoviću oduzimaju starateljstvo nad malom Janom sve dok se ne sprovede istraga.

– Potrebno je da se ovaj slučaj prijavi policiji, koja će ispitati sve okolnosti ove prepiske i utvrditi istinitost ovih poruka. Tek kada se istraga završi i dobijemo policijski izvještaj i mišljenje, naš centar će moći da donese odluku i procijeni šta je najbolje za dijete – kažu u Gradskom centru.

Nakon Zoranovog hapšenja, Centar za socijalni rad je njegovom bratu Milošu dodijelio starateljstvo nad malom Janom. Ona sad živi u kući u Borči sa Milošem, njegovom ženom Milicom, babom Zoricom i dedom Vladimirom.

Pozivamo nadležne da ozbiljno istraže ovu skandaloznu prepisku između Miloša i maloljetne djevojčice i da sprovedu novu istragu koja bi utvrdila da li je on zaista podoban da se stara o Jani!

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI