Zorana Marjanovića u zatvoru posjetila majka

Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene, prekjuče je u Okružnom zatvoru u Beogradu prvi put otkad je uhapšen posjetila majka Zorica. Ona je došla u pratnji Zoranovog brata Miloša, a iz zatvora je izašla uplakana.

S druge strane, Zoran je riješio da ovu posjetu proslavi, te je cimera počastio slatkišima iz kantine!

Zorica i Miloš u zatvor su stigli oko 12 sati. Kako Srpski telegraf saznaje, Marjanovići su u posjetu došli bez Vladimira.

– Zorica i Miloš su se dovezli mercedesom, koji su kupili prije nekoliko mjeseci. S njima nije bio Vladimir. U rukama nisu nosili nikakav paket za Zorana, ali su mu uplatili kantinu, gdje može da uzima slatkiše, sokove, cigarete, sredstva za higijenu i ostale neophodne stvari. Kada su Marjanovići napustili zatvor, Zoran je otišao do kantine, gdje je uzeo nešto za ličnu higijenu, cigarete i keks da počasti cimera jer je konačno vidio majku – kaže naš izvor.

Kako je pisano, Zoran je počeo da puca u zatvoru bez majke, za koju je jako vezan, pa je vjerovatno to bio i jedan od razloga zbog kojeg se ona odlučila da ga posjeti. Naši sagovornici kažu da je prilikom posjete ipak bio jako staložen i nije djelovao uznemireno i nervozno.

U posjetu je Zorica došla sa sinom Milošem, ali bez supruga Vladimira.

– Trudio se da smiri majku, koju je ova posjeta veoma potresla i koja nije vidjela sina od dana kada je uhapšen. Rekao im je da nema problema u pritvoru, da se sa svima slaže dobro i da jedva čeka momenat kada će izaći na slobodu – navodi naš sagovornik.

Takođe, Zoran je u nekoliko navrata pitao za kćerku Janu.

– Raspitivao se kako njegova mezimica provodi dane, da li ide u vrtić, da li ih sluša i da li dobro jede… Rekao joj je da joj kažu da mu mnogo nedostaje i da jedva čeka da je vidi – kaže naš izvor.

Nakon vremena predviđenog za posjete, Marjanovići su vidno neraspoloženi napustili Okružni zatvor.

– Zorica se jedva razdvojila od sina Zorana. Nju je ovaj susret veoma pogodio, pa je iz zgrade otišla uplakana. Dok je izlazila, stavila je tamne naočare da se ne vidi kako plače – kaže naš izvor.

(Pink)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI