Zolina majka: “TUŽILA SAM MILJANU, ONA JE LUDA”

Miljana Kulić je prije nekoliko dana pesnicom udarila svog dečka Lazara Čolića Zolu, te mu nanijela lakše tjelesne povrede. Zolina majka Bosa od tog dana ne može da dođe sebi, te je zaprijetila da neće dopustiti da Miljana prođe nekažnjeno.

– Kad nisam crkla kada sam vidjela kako mog sina bije ona rospija. Sram da je bude. Mogao je bez oka ostati, ona nije normalna. Nakon toga odmah sam otišla u policiju i podigla tužbu protiv nje. Neću stati dok ona ne bude kažnjena. Čekam samo kada će policija da ode tamo po nju i da je izvede iz rijalitija. Njoj je mjesto u zatvoru – rekla je Bosa za magazin “Rijaliti” i dodala:
– Ko zna šta ona njemu radi kada su sami, kada ga ovako bije i maltretira pred kamerama. Plašim se da ga ne ubije, ko zna šta je sve u njenoj glavi – tvrdi ona.

Bosa je takođe dodala da je odmah poslije incidenta nazvala produkciju, te da su oni bili jako ljubazni, i stalno je obavještavali o Zolinom stanju.

– Za produkciju mogu da kažem samo najbolje. Odmah sam kontaktirala sa njima i rekli su mi da o Lazaru brinu najbolji ljekari, kao i da je uradio snimak glave i nosa. Znam da je kažnjena dvonedjeljnim honorarom. Da sam se ja pitala, izbacila bih je, ali neću sada da se miješam u odluku produkcije, pošto oni najbolje znaju što je drže – tvrdi Bosa koja dodaje da se nada da će uskoro vidjeti sina, kada za dva dana izađe na kontrolu.
– Ja ću  biti ispred Kliničkog centra, samo na trenutak da ga vidim i da se uvjerim da je stvarno dobro. On je meni sve na svijetu. Kada bi mi dali samo pet minuta da popričam sa njim, i on bi protiv Miljane podigao tužbu. Mora što prije da se udalji od nje. Plašim se da ne dođe do neke tragedije, zato više ne podržavam njihovu vezu i sve ću učiniti da zaštitim i udaljim sina od Miljane – završila je ona za pomenuti medij.

(Blic)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI