ZOLA SE OGLASIO: ‘MILJANA JE PRESTALA DA UZIMA LIJEKOVE I PRAVI MI PAKAO OD ŽIVOTA!’

Lazar Čolić Zola tvrdi kako mu je bivša djevojka Miljana Kulić “napravila pakao od života” po napuštanju rijalitija “Zadruga 2”.
Naime, on ističe kako joj nikada u životu nije poželio bilo šta loše, ali da to, nažalost, nije slučaj i sa njom.

– Ne prestaje da mi šalje prijeteće poruke, kao da sam joj smrtni neprijatelj. Priča kako hoće da mi namjesti ubistvo, pa onda spominje moju majku, da neću da je zateknem živu kod kuće i tako te stvari – počeo je priču za Rijaliti Zola.

Lazar dalje tvrdi da ona prijeti i njegovoj majci i menadžeru.

– Njoj se zdravstveno stanje mnogo pogoršalo jer je prestala da uzima lijekove i onda nastaje haos. Tjerao sam je stalno da uzima tablete i terapiju i ona bi me poslušala dva, tri dana, a onda bi prestala da uzima i kreće pakao. Psihički je u lošem stanju i od nje čovjek ne zna šta da očekuje.
– Imam osjećaj da joj ne bi bio problem da nekome plati da me isprebija ili upuca iz pištolja. Sa njom se ne treba šaliti jer ponekad izgubi kontrolu nad svojim postupcima i ne razmišlja o posljedicama – dodao je Čolić, zaključujući priču izražavanjem nade da će Miljani biti bolje, te da će naći nekoga ko će je “bolje razumjeti” nego što je to njemu polazilo za rukom.

(Pulsonline)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI