ZOLA POSLIJE DISKVALIFIKACIJE NEMA GDJE DA ODE ZBOG KORONAVIRUSA

Dečko Miljane Kulić, Lazar Čolić Zola jučer je diskvalifikovan odlukom Velikog šefa, zbog nepoštovanja emisija rijalitija, neučestvovanja u programu i boravka u apartmanu.
– Uspavao sam se u rijalitiju iz razlog što nisam mogao da dozvolim da pojedini ljudi koji mi nisu ni do koljena što se tiče rijalitija, spavaju do 3, 4 popodne i boli ih ona stvar. Ja sam sebe davao maksimalno u nekim situacijama i postao sam demoralisan i razočaran. Pro*išao sam krv u prošloj “Zadruzi” sedam mjeseci, sada više od šest mjeseci ovdje. Nisam očekivao da će sve ovo na ovaj način da mi se vrati. Izgubio sam bebu, dao sam sve od sebe – pričao je Zola za Informer.

– Skapirao sam igricu, jedina stvar sa kojom se ovdje nisam igrao je Miljana. Za one do 24 godine sam tajo, za one od 25-30 tata, a za starije sam Josip Broz Tito što se tiče rijalitija, izgubili su tatu ove ovdje – priznao je on.
– Svjestan sam Korone, nemam kod koga da odem. Vjerujem u Boga, ne plašim se nikog. Znam kako da se zaštitim – priznao je Zola.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI