ZLATA PETROVIĆ : ​I sa Hasanom i Pejom sam se tukla

Pjevačica Zlata Petrović otkriva da ju je kad je imala 17 godina majka Dragica udala na silu, a da je ona potom zatrudnila, pobjegla od kuće i abortirala.
Folkerka je otvorila dušu za Hit i ispričala kako je kao djevojčica, dok je živjela u selu Stubline kod Obrenovca, bila primorana da živi sa mladićem kog nije voljela, te da je zbog toga pobjegla kod tetke u Beograd.

Malo ljudi zna da si prije Hasana Dudića i Zorana Pejića Peje bila udata. Zašto?
– Bilo je to davno. Kad sam pošla u prvi razred srednje škole, moji su me udali. Takav je bio običaj u selu. Udali su me za lijepog dečka, ljepšeg od svih mojih kasnijih muškaraca, ali ga nisam voljela. Moji i njegovi roditelji su se tako dogovorili, nas niko ništa nije pitao.

Kako je izgledao tvoj život sa njim?
– Tri mjeseca sam konstantno plakala. Nažalost, brzo sam ostala u drugom stanju. Od muke sam pobjegla kod tetke u Beograd. Bila sam četvrti mjesec trudnoće. Majka je vidjela koliko sam odlučna i pristala je da abortiram. Niko nije htio da me očisti. Na kraju nađemo jednog doktora i on mi bez anestezije uradi abortus.

Da li si se ikad pokajala zbog toga?
– Ne, jer je to bila moja želja. Nikoga ne krivim za to. To je moj grijeh i ja ga nosim. Do tada su drugi bili gazde mog života, a od tada ja!

Oca si upoznala tek kad si imala 20 godina. Da li je tačno da si dugo mislila da ti je očuh Bora u stvari tata?
– Ja sam dijete ljubavi, vanbračno dijete. Moja majka je bila lijepa, ponosna žena, a pošto joj sa tatom nije išlo, ostavila ga je kad je bila u petom mjesecu trudnoće. On nije znao da li je abortirala ili me zadržala, a nije znao gdje da je nađe. Poslije tri godine mama se udala za divnog Boru. Mislila sam da mi je on tata. Sa sedam godina sam počela da shvatam da nešto krije i tada mi je rekla istinu.

Da li te je tata tražio?
– Moj otac Matija je, kada je već imao novu porodicu i sina od godinu dana, slučajno sreo moju tetku. Upoznao ju je sa dječakom, a ona mu je rekla: “A za kćerku ne pitaš?” Tad je počeo da me traži. Jednom je došao u selo, ali Dragica nije htjela da čuje za njega. Naš susret se odigrao godinama kasnije, kada sam nastupala na posijelu. Sjećam se, prolazim kroz masu, a neki čovjek ide za mnom i pokušava da me zaustavi. Pita me: “Kako se zove tvoj otac?” Odmah sam znala da je to on! Do kraja njegovog života smo ostali u kontaktu.

Tvoj bivši muž Hasan Dudić i dan-danas tvrdi da te voli. Kako je to moguće?
– Mene su svi muškarci voljeli na neki ludački način. Upoznali smo se tako što sam mu bila gost na koncertima. Bili smo zajedno pet godina, a Hasan je bio mnogo ljubomoran, čak i kad je na televiziji lijep glumac. Kad smo nastupali, tjerao me je da dok pjevam gledam u pod, a ne u druge muškarce. Nudila sam mu i da prekinem da pjevam, ali on nije želio da ide na turneje bez mene.

Tebe bije glas da si fatalna za muškarce zato što si dobra u krevetu. Koliko ima u tome istine?
– Muškarci odlijepe za mnom jer im prilazim srcem. Nije fora u seksu. Kažu mi čak da sam među lošijim u krevetu. Kad mene neko upozna, nemoguće je da me ne zavoli. Meni mora da proradi hemija, jer ako mi se neko dopadne, odmah prvo veče završimo u krevetu, ali i ostanemo zajedno.

Da li je tako bilo i sa Pejom?
– Da. Upoznali smo se u njegovoj emisiji i tu noć završili u krevetu.

Zbog čega ste se razveli?
– Kod mene i Peje je bezveze puklo. Bili smo mladi, mnogo smo radili, po 15 dana se nismo viđali. Raziđosmo se, a ni danas ne znam zašto.

Sonja Vuksanović je nedavno optužila Acu Lukasa da ju je udario. Sve više po novinama čitamo takve priče. Da li ti se desilo da te muškarac udari?
– Jeste, mnogo njih. Izazivala sam ih surovom iskrenošću. Svaki muškarac s kojim sam bila poslije tri mjeseca veze želio je da živimo zajedno. Ja im kažem da je prerano, a oni se prepadnu, pomisle da me gube. Počnu da me kinje, misle da ih varam, mada sam svakome bila vjerna. Kad ne mogu verbalno da me savladaju, kreću fizički…

Da li si nekog od njih prijavili policiji?
– U ime ljubavi i slabosti sam praštala. I sa Hasanom i sa Pejom sam se tukla, međusobno, jebiga, neću da krijem. Bila je i moja krivica.

Svaka žrtva kaže da je kriva. Zbog čega to misliš?
– Pa udare me jednom, a ja se vratim njima. Da se razumijemo, to su više bili šamari, gurkanja. Mislila sam da je to ljubav, sada znam bolje i to ne dozvoljavam.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI