ŽIVOJINOVIĆ OTVORIO DUŠU UOČI SVADBE

Sve je spremno za svadbu folk pjevačice Aleksandre Prijović i sportskog menadžera Filipa Živojinovića, a mladoženjin otac, bivši teniser Slobodan Boba Živojinović, za “Alo!” otkriva da je presretan zbog vjenčanja.

– Vrlo sam uzbuđen i ne mogu da kažem da nemam tremu. Međutim, presretan sam zbog njih i nadam se da će svadba proteći onako kako smo planirali – kaže Živojinović i dodaje da je on bio jedan od glavnih organizatora vjenčanja.

– Ženim svog prvenca i zato sam se maksimalno trudio da sve bude na najvišem mogućem nivou. Nadam se da se svi gosti dobro provesti i da će Filip i Aleksandra imati vjenčanje iz bajke – zaključio je Boba Živojinović za “Alo!”.

Inače, Aleksandra Prijović je prije mjesec dana za “Alo!” ispričala da je sigurna da će svi njeni gosti uživati na svadbi jer će za meni biti zadužen upravo njen svekar Boba.

– Filip i ja se nismo miješali u svadbeni jelovnik, jer smo sigurni da je najbolje da Boba kao veliki gurman odluči šta će biti na meniju. Zato na svadbi neće biti moje omiljene paradajz-čorbe, ali obećavam da niko neće ostati gladan – rekla je tada Prijovićka.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI