Željko Mitrović donio odluku u vezi sa kaznom od 100.000 eura koju Nadežda Biljić treba da plati Pinku

Nadežda Biljić pobjegla je iz Zadruge 1 zbog čega je, kao i svi koji to učine i prekrše ugovor, televiziji Pink primorana da kao kaznu isplati 50.000 eura.
Međutim, Nadeždi je pružena prilika da anulira ovaj dug, pa su joj Milica i Željko Mitrović dali šansu da to učini učešćem u Zadruzi 2. Ipak, zbog zdravstvenih i prisihičkih problema Biljićka nije uspjela da opstane ni u drugoj sezoni, pa je i iz nje pobjegla.

Nakon toga Nadežda je po zakonu televiziji Pink dužna da plati 100.000 eura, ali je vlasnik televizije odlučio da joj pređe preko toga.

– Odakle njoj 50.000 eura da vrati produkciji?! Odakle, kada je više od godinu dana bila u rijalitiju i nije nastupala, nije zarađivala. Njeni nastupi ionako nisu skupi, tako da bi ona morala godinama da radi samo da otplati taj dug. Željko Mitrović je riješio da joj oprosti, ali nije poznato šta će ona zauzvrat morati da odradi. Na kraju krajeva, ipak je Nadežda “Pinkova” zvezda – objašnjava izvor.
Podsjetimo, Nadežda je od bijega iz Zadruge 2 na specijalnom liječenju.

– Duboka depresija. Imam svog psihijatra i neuropsihijatra i čitav tim koji radi sa mnom i mojom porodicom. Imala sam volju i želju, ali nisam mogla da izdržim taj pritisak. Ušla je Jelena Krunić, koja je počela da mafija, i Miki, koji je svjesno ušao da napravi kurvu od mene. Jadno je što on probleme iz spoljnog svijeta pokušava da riješi pred milionskim auditorijumom – rekla je Nadežda početkom novembra.

 Kulturno sam izašla na kapiju, obezbjeđenje me je otpratilo do rampe i otišla sam do obližnje pumpe, odakle sam pozvala najboljeg druga koji je ubrzo došao po mene. Ali zbog svega što se unutra dešavalo, osjećam se veoma loše. I dalje imam psihičkih problema, još sam pod jakom terapijom – objasnila je tada pjevačica.

(Telegraf)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI