ZELENAŠIMA DUGUJE 50.000 EURA!

Romana Panić (45) pozajmila je prije dvije godine 50.000 eura od zelenaša za kupovinu stana na Voždovcu! Poznata pjevačica od tada je u finansijskim problemima, pa je na sve načine pokušavala da skupi novac i vrati dug sa kamatama.
Romanina agonija kulminirala je prije nekoliko dana, kada je uhapšena zbog pljačke bankomata u dalekoj Australiji.

– Godinama je živjela kao podstanar i jedva je čekala da ima svoj krov nad glavom. Prije dvije godine je pronašla dvosoban stan na Voždovcu u zgradi koju zovu “Grand hil” zato što u njoj žive pjevači Sale Tropiko, Dinča i Nemanja Stevanović. Romani se stan dopao, ali nije imala dovoljno novca, pa je odlučila da pozajmi 50.000 eura – priča dobro obaviješteni izvor Informera i nastavlja…

– Za stan joj je falilo 30.000 eura, a od ostatka novca htjela je da ga kompletno renovira i opremi po svom ukusu. Pozajmila je pare od zelenaša, ubijeđena da joj neće biti teško da sve vrati. Računala je da će moći da odvaja novac od svake tezge i tako da za godinu dana izađe iz svih dugova. Međutim, posla je bilo sve manje, pojavile su se neke nove i mlađe pjevačice, propjevale su rijaliti zvijezde, tako da je Romana sve manje imala posla.

Zato se posljednje dvije godine sklonila iz Srbije i proputovala Evropu i Ameriku, te stigla do daleke Australije.
– Romana je na neki način bila u bjekstvu, ali bila je riješena da dođe do novca koji duguje zelenašima i da se tek onda vrati u Srbiju. Obišla je Italiju uzduž i poprijeko, viđena je bila u Parizu, jedno vrijeme je boravila u Majamiju, a zatim se otisnula čak u Australiju. E, tamo je tek počelo da se odmotava klupko kada je ‘pala’ zbog pljačke bankomata – priča dobro obaviješteni izvor.

Romana je sa izabranikom Filipom Mrkajićem (40) prije nekoliko dana uhapšena u Brizbejnu zbog krađe novca sa bankomata. Kako pišu tamošnji mediji, pjevačica je sa saučesnikom ukrala podatke od 35 klijenata i sa njihovih kartica podigla ukupno 14.400 eura, zbog čega je osuđena na godinu dana zatvora, uslovno na dva mjeseca.

Kako je Informer otkrio, Interpol je još od aprila tragao za pjevačicom iz Srbije i istraživao da li je počinila još neko krivično djelo u ostalim državama u kojima je boravila.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI