Zdravko Čolić stiže u Sarajevo zbog novogodišnjeg koncerta i prinove u porodici

Zdravko Čolić najvjerovatnije će zabavljati Sarajlije u novogodišnjoj noći. Kako portal Coolstyle saznaje od izvora bliskih muzičkoj zvijezdi kod njega od početka postoji velika želja da u najluđoj noći nastupi u rodnom gradu.

 – Od početka godine postoje kontakti, a konačna odluka trebala bi biti objavljena za dva, tri dana, a najkasnije do kraja mjeseca. Velike su šanse da Čola pjeva na centralnom gradskom dočeku u glavnom gradu BiH. Ostalo je još nekoliko detalja da se dogovori, a radi se samo o tehničkim pitanjima – kaže izvor Coolstylea.Čolić će u Sarajevo, kako saznajemo, doći naredne sedmice, a imat će više razloga za slavlje. Naime, pored sastanka sa čelnicima Sarajeva on u šeher dolazi i zbog prinove u porodici Čolić.

Naime, Haris Čolić, sin Čolinog brata Dragana Gabaša, za nekoliko dana trebao bi postati otac. Harisova supruga Ivona rodit će kćerkicu i već sada se priprema veliko slavlje na kojem će sigurno zapjevati i legendarni Čola.

– U porodici Čolić svi su presretni. Sa nestrpljenjem čekaju da se snaha Ivona porodi. Čola stalno zove Harisa, koji je u dogovoru sa suprugom odlučio da će se kćerkica zvati Tia – otkriva izvor.

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI