Zbog porodice odustao od ulaska u rijaliti

Šako Polumenta je trebalo da pjeva na 18. rođendanu Mine Vrbaški, a onda je iznenada otkazao. Zbog porodice je odustao od ulaska u rijaliti “Zadruga”.

Pjevač Šako Polumenta je u zadnji čas promijenio odluku o pjevanju u rijalitiju “Zadruga. Naime, produkcija je imala namjeru da priredi iznenađenje Mini Vrbaški za njen 18. rođendan. Vjerovali su da bi to bio pun pogodak za šou i da bi gledanost bila nevjerovatna. Stupili su u kontakt sa pjevačem, koji je u prvom momentu pristao na tu ideju ali se vrlo brzo predomislio jer se tako nešto uopšte nije dopalo njegovoj supruzi i djeci. Mišljenja su, da bi takvim potezom ponovo podgrijao priču o zavođenju maloljetnice, zbog čega je Šako ipak otkazao gostovanje u rijalitiju Zadruga.

Polumenta je prošle godine izazvao mnogo negativnih komentara, zbog snimka na kome navodno zavodi maloljetnu Minu. Snimke je sama Mina Vrbaški objavila na svom Instagram profilu uz tvrdnju da joj se pjevač nabacuje”, a zatim je sebe demantovala. Folker se pohvalio da je ona tim gestom sprala ljagu sa njegovog imena.

Na 18. rođendanu Mine Vrbaški umjesto Šaka Polumente, zadrugare je zabavljalaj Goga Sekulić.

(Expresstabloid)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI