ŽARI I PALI U 46. GODINI

Seks-bomba Novakovićka se sa suprugom Igorom odmara u Turskoj, a na plažama je glavna atrakcija kad se skine u kupaći kostim.

Stoja Novaković ljetuje sa suprugom Igorom Jovanovićem u Turskoj, a pravi odmor ne računa se dok se ne skine u kupaći kostim i opusti za sve pare.

Nakon napornog poslovnog perioda, folkerka je konačno dočekala slobodne dane da pobjegne iz Beograda i spas od vrućina pronađe na plažama. Iako je na omiljenoj ljetnoj destinaciji u društvu muža, pjevačica najviše voli kada je sama kako bi opustila misli i meditirala u plićaku.

Tako se jedno jutro iz hotela sama spustila na plažu, zauzela svoju ležaljku i razbaškarila se. Prvo se namazala kremom sa zaštitnim faktorom, a potom je ušla u vodu da se osvježi. Kada se dobro pokvasila i istrenirala mišiće plivajući kao morska sirena, Stoja se vratila na ležaljku i promijenila kupaći kostim. Da je seksepilna i izazovna i u 46. godini, dokazuju komentari kupača koji nisu skidali pogled s nje, a pritom su dobacivali da je prava bomba koja žari i pali svojim zmijskim tijelom. Ma, institucija! Kako i ne bi privlačila pažnju kada se zahvaljujući zdravoj ishrani bukvalno prepolovila, a treninzima uspjela da zategne mišiće.

Stoja će na moru boraviti još nekoliko dana, a potom će se vratiti nastupima i turneji koja je očekuje.

(Kurir)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI