Zaplakaćete kada čujete šta će Nada Topčagić uraditi u čast ubijene Jelene Marjanović

Nada Topčagić potrudiće se da ubijedi Zorana Marjanovića da u narednoj godini objavi pjesmu koju je snimila sa njegovom suprugom, ubijenom pjevačicom, Jecom Marjanović.
Folk zvijezda i njena mlada kolegica snimile su duet u junu 2015. godine, a izlazak je bio planiran u 2016. Sve je palo u vodu kada je Jelena brutalno ubijena u aprilu iste godine. Kako je bila obuzeta tugom zbog smrti velike prijateljice koju je gledala kao kćerku, Nada nije imala snage da potegne pitanje duetske pjesme. Nakon skoro tri godine od Jelenine smrti, Topčagićka je riješila da poradi na tome jer smatra da će objavljivanjem dueta sa Jecom ispuniti njenu posljednju želju.

– Moj Zlatko se prije neki dan čuo sa Zoranom Marjanovićem. Ostalo je samo malo da se odradi i da ta pjesma bude gotova. I ja ću ovih dana da ga zovem da ga ubijedim da to izdamo. Plašimo se da neko ne kaže vidi je, sad snima, a Jece nema. Neka joj je laka crna zemlja, ona je toliko željela da se ta pjesma snimi. To je bila njene velika želja. Toliko je bila uporna da sam ja znala do pola noći da ostanem u studiju s njom, gdje smo snimale pjesmu. Pa se sve na kraju pretvaralo u lijepa druženja puna smijeha i priče. Njenog glasa ima dosta u pjesmi. Ona je, jadna, taj duet jako priželjkivala. Radila je dan, noć na toj pjesmi. Ja odem kući u neko doba, ona ostane u studiju. Pitala sam se kada ona spava. Nama svima je dorađivala pjesme. Pjevela terce, prateće vokale – kaže Nada, a onda dodaje da joj je muž pokojne pjevačice obećao da će uskoro završiti sve oko duetske numere.
– Zoran je rekao da će ovih dana da poradi na tome, da je završi. Radni naziv pjesme bio je “Dobrodošao”. Pjesma je puna ritma, energije, kakva je bila i sama Jeca. Ja ću se svim silama potruditi da moj i Jecin duet izađe jer smatram da ću tako ispuniti njenu posljednju želju. Ona treba da živi kroz svoje pjesme, a naš duet učiniće da ona traje jer su u pjesmi njene emocije i njena energija – rekla je Nada sa suzama u očima dok se prisjećala velike prijateljice koja već skoro tri godine nije među živima.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI