Zadrugovizija: Aleksa, Savo, Matora, Lazar i Zorica Marković pobjedili u dvije kategorije, Luna i Marko osvojili najviše SMS glasova, Stanija i Marijana pobjednice Fejsbuk glasanja (FOTO) (VIDEO)

U “Pinkovom” studiju u Šimanovcima održana je treća po redu “Zadrugovizija”. Imali smo priliku da na sceni vidimo 16 nastupa, a mnogi od njih privukli su veliku pažnju. Na kraju posljednjeg performansa nastupilo je glasanje.
Prvo su glasali novinari, gdje je bila i ekipa portala Telegraf.rs. Na kraju, najviše glasova u ovoj kategoriji osvojili su Aleksa, Savo, Matora, Lazar i Zorica Marković, koji su izveli numeru “Ludi letnji ples”. Oni su kao nagradu dobili korpu slatkiša i novčanu nagradu od 2000 dinara.

Pogledajte snimak:


Nakon glasanja novinara, stigli su rezultati Fejsbuk glasanja. Glasalo je pola miliona glasača, a pobjednice su bile Marija Zonjić i Stanija Dobrojević, koje su zajedno izvele pjesmu “Ponovo” Nataše Bekvalac.

Stručni žiri je za pobjednike izabrao Aleksu, Sava, Matoru, Lazara i Zoricu Marković.

Na kraju, odlučeno je ko je dobio najviše SMS glasova. Voditelj Ognjen Amidžić pročitao imena Lune i Marka, kao i Marijane i Stanije, a voditeljka Dušica Jakovljević saopštila je da su u ovoj kategoriji pobjednici Đoganijeva i Miljković.
Da podsjetimo, Luna i Marko izveli su hit “Moje zlato” Milice Todorović i MC Janka.

Pogledajmo i pobjedničke nastupe:

Matora, Zorica, Lazar, Savo, Aleksa – “Ludi letnji ples”

Stanija i Marijana – “Ponovo”


Luna i Marko – “Moje zlato”

(Telegraf.rs)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI