Zadrugarka motkom krvoločno istukla psa (VIDEO)

Ermina Pašović je po svom ulasku u rijaliti ušla u konflikt sa svim potencijalnim simpatijama Baneta Čolaka, a potom je postala Gagijeva podrška i tvrdila da je strastveno podržavala Lunu Đogani u protekloj sezoni i istakla da je ona zaslužna za njenu pobjedu.
Na društvenim mrežama su se čak i članovi porodice Đogani javno ogradili od Ermine tvrdeći da je ne poznaju i da ona nikako nije prijatelj njihove familije. Međutim, kako Gagi nema nikakve informacije iz spoljnog svijeta, on slijepo vjeruje Ermini.

Sudeći po društenim mrežama, Ermina ima veliki broj antifanova, ali je ova bosanka uspjela da izazove još veću mržnju gledalaca.

Ona je boraveći u prostoru namjenjenom za životinje u Zadruzi o kojem se i ranije diskutovalo kako nije humano uradila najgoru moguću stvar koju je mogla da uradi.

Ermina je tako boraveći tamo sa svojim dečkom Bantom Čolakom iz sve snage počela da viče te jednakom snagom počela da se iživljava na bespomoćnom psu kojeg je toliko jako udarila da je on počeo da jauče.
Bezbroj negativnih komentara preplavio je društvene mreže a mnogi gledaoci zahtjevaju i hitnu reakciju državnih institucija kao i REM-a koji bi po mišljenju gledalaca trebao strrogo da kazni ne samo Erminu zbog mučenja životinja već i tv Pink koji je to dozvolio.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta:

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI