Zaboravila na kamere, pa progovorila o porodici Đogani

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa Zadruga 2 prošle noći odgovarali su na pitanja gledalaca.

Nakon nekoliko “napetih” sati, zadrugari su konačno mogli da odmore, te su su zasjeli i pričali o životu van Zadruge, kao i o svakodnevnim stvarima.
– On je samo četiri godine stariji od Mikija. Kada je bio mlad, tata je bio pravi šmeker. Znate li vi koliko njega žene vole? Ne biste vjerovali koliko sam ja djevojaka u svom životu srela, koje su mi govorile koliko su se u mladosti ložile na mog tatu. Blondi, Savina mama je jedna od njih. I dan danas kada vidi mog tatu, njoj nije dobro – ponosno je pričala Luna.

Kako se tema uvijek produbljuje, blogerka se prisjetila i svog djetinjstva kao i toga koji je bio njen najljepši period u životu.

– Mama i tata su prvi zajednički stan kupili na Miljakovcu. Bio je mali, ali pun ljubavi. Sjećam se svakog ćoška u njemu. Nakon toga su kupili stan na Medaku, pa smo se preselili u Rakovicu… Tamo smo imali najveći stan, imala sam čak dvije svoje sobe. E to mi je najljepši period u životu. Na žalost, nakon toga su se Gagi i Anabela rastali – tužno je rekla Luna.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI