Za sve fanove rođene 20.oktobra besplatne karte za Brenine koncerte u Areni

Brenin tim je i ovoga puta riješio da svim obožavaocima naše folk dive koji su rođeni kada i ona 20. oktobra omogući – besplatne karte. Potrebno je samo da se na vrijeme sa ličnim dokumentima dođu na prodajna mjesta i po utvrđivanju tačnosti datuma rođenja, rođendanci će dobiti svoje karte.

Kada smo kod dva spektakla u Areni ono što smo saznali iz Breninog tima koji radi na projektu “Hajde da se volimo u Areni” postojaće čak dvije bine, pista od 22 metra, a Sky produkcija potrudiće se da ovo bude nešto što vizuelno muzičko scenski Beograd do sada nije videno. Na šuškanja da je ovo oproštajni koncert Lepe Brene, pjevačica nam je samo kratko rekla:

– Koncerte ovog tipa radim na šest do sedam godina i ne mogu da garantujem da ću moći da radim ovakve spektakle tamo negdje 2025. godine. Ovo je ipak prezahtjevan format. Trenutno u timu imamo preko 150 ljudi koji rade svako u svom segmentu djelovanja i zaista ćemo se potruditi da ovo bude nešto fanstastično.

Da podsjetimo, najpopularnija regionalna pjevačica ikada je poslije prve Arene koja je planula, zakazala još jedan koncert 21. oktobra u najvećoj dvorani u Beogradu kojom će proslaviti 35 godina rada na estradi.

(Telegraf)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI