Vranješ i Lazukić ulaze u rijaliti da raskrinkaju Natašu i Jelenu Karleušu!

Produkcija “Parova” spremna je da plati 100.000 eura Luki Lazukiću i Ognjenu Vranješu za ulazak u slijedeću sezonu rijalitija, ekskluzivno saznaje Kurir.


Namjera glavnih organizatora televizije Hepi je da IT stručnjak otkrije sve detalje u vezi sa brakom sa Nataša Bekvalac, dok bi fudbaler pričao o seks-aferi sa Jelenom Karleušom koja je od Božića ove godine drmala Balkan.
– Lazukić i Vranješ stoje na spisku za narednu sezonu “Parova”. Oni će u toku slijedeće nedjelje dobiti poziv od produkcije, koja se spremna da im ponudi po 100.000 eura, pa čak i više ako bude neophodno. Cilj je da obojica pristanu kako bi narodu na tacni ponudili sve ono šta su pratili tokom medija. Pošto se njih dvojica nisu mnogo javno oglašavala, već su uglavnom pričali na sudu o incidentima s bivšim partnerkama, ovo bi bila idealna prilika da javnost čuje šta oni imaju da kažu – otkriva naš izvor i dodaje da bi Luka možda i pristao, budući da bi mogao dobro da se opari.

– Lazukiću bi ovo bila idealna prilika da zaradi zavidan honorar i time riješi mnoge stvari u životu, s obzirom na to da se priča da ima finansijskih problema. Njegova priča sa Bekvalčevom bila je jedna od najaktuelnijih estradnih tema, pa bi samim tim sebe mogao da proba da opere, jer je sve vrijeme negirao da je tukao suprugu, s kojom je u brakorazvodnoj parnici – kaže naš izvor.

S druge strane, Vranješ je u Anderlehtu zarađivao 800.000 eura godišnje, a trenutno igra u atinskom AEK, pa su ipak male šanse da uđe u rijaliti, osim možda nakratko.
– On bi tek imao šta da kaže o Jeleni Karleuši, koja je varala supruga Duška Tošića s njim skoro dvije godine. Iako je u javnosti prucurila njihova intima u svakom smislu, nešto novo uvijek može biti interesantno za javnost – rekao je naš izvor, dok do komentara Lazukića i Vranješa nismo uspjeli da dođemo.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI